Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Taisymas
|
Net neysivaizduoju
|
|
| shiwlpukas |
parašyta 2011-03-02 19:37
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 8 Įstojo: 2011-01-08 |
Sveiki visi labai reike jusu pagalbos... Man toke problemele registracijoje ar net logine nezinau zodziu kai tik susikuri nauja vartotoja nebeeina prisijungti su kitais.. nu pavyzdukas. duomenu lentele varas|slaptazodis" as |slapta ir galiu prisijungineti su vardu asir slaptazodsiu slapta o po registracijos duomenu lentele vardas|slaptazodis as |slapta jurgis |kaskox tada galiu prisijungti tik su vardu jurgis ir slaptazodziu kaskox vedant varda as ir slaptazodi slapta isveda klaida jog neteisingai yrasyti duomenys.
$inputednn = $_POST['inpunn'];zinau sakysite pasiziurek pats argi sunku ir panasiai bet mano protas tiek nenesa ko as tik nemasciau ir nebndziau. Redagavo shiwlpukas 2011-03-02 19:38 |
| snes |
parašyta 2011-03-02 19:59
|
|
Geradarys ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 684 Įstojo: 2009-09-24 |
Nelabai supratau ka tu nori...
Modai.in |
| Exceptio |
parašyta 2011-03-03 05:20
|
|
Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
Kad keistai darai biski bent jau man atrodo galbut tau pavyks pasidaryt pagal mano kadaise rasyta pamoka. MySQL Lentels: CREATE TABLE nariai (registracija.php failas: ?ioks toks table padarytas kad gyviau atrodytu o daugiau kaip ir nieko patingo :) registracija_veiksmas.php failas:
Taippat nieko patingo ia nerasite nebent tai jog po registracijos vartotojui bus automati?kai i?sistas js prane?imas email' bei koduojamas slapta?odis po md5 koduote dl treiuj asmen. Bei patikra ar nra jau tokio niko kuris registruojamas ;) jungtis.php failas: Taippat paprastutis failiukas prisijungimui, ?ioks toks table ir tiek :) jungtis_veiksmas.php failas:
Prisijungimas darytas su sesijomis dl mano laiko stokos tad apie "remember me" funkcija kolkas negalvokit :) anketa.php fail galit susikurti pagal save nes jo turinys nra labai svarbus. Beto pridedu jog jei norit kad puslapi matytu tik nariai tada naudokite toki koduk. branduolys.php failo turinys:
|
| shiwlpukas |
parašyta 2011-03-03 20:21
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 8 Įstojo: 2011-01-08 |
Dekui neonas, bet nesusigaudziau as tavo tam script'e. Kodel sakiai jog keistai rasau ? |
| Peršokti į forumą: |

Buvo planuose pereiti ant v9, bet ....