PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18964
Šiandien: 31
Prisijungę nariai
» Svečių: 2
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 3 Dienos
N1nt3nd 5 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Patobulinimai
 Spausdinti temą
Top ?aukykla.
MarkasLTD
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-31 22:52
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 33
Įstojo: 2011-12-02

Na pagalvojau kad laikas duot, o ne tik imt i? ?io puslapio.

?aukyklos top.
Atrodo:
www.part.lt/img/bcb931802f86ee23135a273ad1ae17ea471.png

Kodas:
Download source  Code
openside (\"?aukyklos Top 10\");

$result=dbquery(\"SELECT user_name, user_avatar, user_location, user_icq, user_id, count(user_id) AS shout_count FROM \".$db_prefix.\"shoutbox INNER JOIN
\".$db_prefix.\"users ON shout_name=user_id GROUP BY user_name ORDER BY shout_count DESC LIMIT 0,10\");

echo \"\";
$i=0;
if(dbrows($result)!=0){
while($data=dbarray($result)){
echo \"\";
}
}
echo \"
\";
echo \"'\".$locale['on106'].\"'
\";
echo \"$data[user_name]
$data[shout_count]
\";
closeside();
?>




Esu ?alias, man buvo sunku, bus daug klaid, sdjau 2h prie ?ito. Pra?au nepeikt. (beje tai pirmas mano darbas)
Gal kam reiks. Pra?om :)
Redagavo MarkasLTD 2012-03-31 22:56
Skype: Markasvip:) Šypsosi
 
PM
er1kazd
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 06:51
Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 64
Įstojo: 2011-08-12

Dkui, kaip ir gerai viskas, tik
'user_icq' nereikia ten, nes manau daug kas jo nenaudoja, bet kam reiks i?sitrins j
Redagavo er1kazd 2012-04-01 06:51
www.uzdarbis-tau.net / / / viskas apie u?darbiavim internete!
 
PM
DJ Storm
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 07:21
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 42
Įstojo: 2011-01-22

?aunuolis! Taip ir toliau. :)
 
PM
er1kazd
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 09:31
Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 64
Įstojo: 2011-08-12

truputi per anksti padkojom ia, nes katik radau toki pai http://phpfusion.lt/saukyklos-top-10-su-avataru,p502
Redagavo er1kazd 2012-04-01 09:32
www.uzdarbis-tau.net / / / viskas apie u?darbiavim internete!
 
PM
MarkasLTD
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 11:11
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 33
Įstojo: 2011-12-02

er1kazd para?:
truputi per anksti padkojom ia, nes katik radau toki pai http://phpfusion.lt/saukyklos-top-10-su-avataru,p502



Gra?i Shoutbox top 10

o tokia kokia tu metj yra www.part.lt/img/ff129eae9b16c2d6dced88ac2df47dd5428.png
Nieko nesimato *ono*

Beje, jeigu matei tem:

PER?IRTI TEM
Lithuanian PHP-Fusion Mods Support Site :: PHP-Fusion modifikacij forumas :: Patobulinimai
Redagavo MarkasLTD 2012-04-01 11:14
Skype: Markasvip:) Šypsosi
 
PM
Arno
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 12:09
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 21
Įstojo: 2012-01-06

Kai idedi je jei zmogus avataro neusidejas roda ta keista paveiksliuka tipo kad neranda img
 
PM
Wyciokazz
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 12:17
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

savo img nurodyk ir viskas.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
MarkasLTD
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 12:17
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 33
Įstojo: 2011-12-02

Na taip juk skaito "images/avatars/".$data['user_avatar'].
vadinasi jeigu narys neturi avataro jam rodys keista simboli, jeigu nurodysi, kad neturintys nariai turtu tavo pasirinkta default image tada problemu nebtu. :) Šypsosi
Skype: Markasvip:) Šypsosi
 
PM
Arno
#9 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 12:30
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 21
Įstojo: 2012-01-06

nu o kaip padarit ta koda as nzn pvz kad atskirtu kad zmogus be avataro ?
 
PM
Wyciokazz
#10 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 12:40
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Arno.png pasiredaguok pats.

Download source  Code
openside (\"?aukyklos Top 10\");

$result=dbquery(\"SELECT user_name, user_avatar, user_location, user_icq, user_id, count(user_id) AS shout_count FROM \".$db_prefix.\"shoutbox INNER JOIN
\".$db_prefix.\"users ON shout_name=user_id GROUP BY user_name ORDER BY shout_count DESC LIMIT 0,10\");

echo \"\";
$i=0;
if(dbrows($result)!=0){
while($data=dbarray($result)){
echo \"\";
}
}
echo \"
\";
if(!empty($data['user_avatar']) {
echo \"'\".$locale['on106'].\"'
\";
} else {
echo \"'\".$locale['on106'].\"'
\";
}
echo \"$data[user_name]
$data[shout_count]
\";
closeside();



Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Arno
#11 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-04-01 13:07
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 21
Įstojo: 2012-01-06

neveikia erro meta man :(
Redagavo Arno 2012-04-01 13:40
 
PM
Peršokti į forumą: