PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18963
Šiandien: 32
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 3 Dienos
N1nt3nd 5 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Patobulinimai
 Spausdinti temą
v7 Del radarurl
Getfilm
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-08 13:34
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 67
Įstojo: 2011-11-20

Sveiki kokiame faile ir kur tiksliau reiktu iterpti ? koda kad rodyt radar url kiek lankosi ? naudoju naujausia phpfusion

Download source  Code




A? vytiokas , kitaip Vytautas , pradjau domtis php kalba ir jos pradmenu mokintis
 
PM
naixas
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-08 14:04
Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 51
Įstojo: 2010-06-09

panel.
openside("
Radarurl
");

?>





closeside();
 
PM
Wyciokazz
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-08 16:11
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Naixas taip negalima delioti

galima deti kur nori bet idejimas turi atrodyti blogiausiu atveju taip.

Download source  Code
?>








geriau atrodytu

Download source  Code
 echo '';



Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Peršokti į forumą: