Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Patobulinimai
v7 Keli pra?ymai...:)
|
|
NewGuy |
parašyta 2012-03-03 12:54
|
Savekas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 137 Įstojo: 2011-08-19 |
Sveiki, turiu kelis pra?ymus. Man reik�t� ?i� dalyk�: *Kad narys gal�t� i?ry?kinti savo tem�. Jei b�t� galima nesunkiai pasidaryti, tai kad automati?kai u? surinktus ta?kus gal�tu sau i?siry?kinti tem�. *Kelti mygtukas. Kad autoriaus temoje b�t� mygtukas kelti(automati?kai prikelt� tem�). Taip pat, jei tai nesunku, gal�t� kelti tik kas kelias valandas, arba u? surinktus ta?kus.(geriausia b�t� abu dalykai) Jei tai b�t� nesunkiai �gyvendinama, gal tokie dalykai jau yra paplatinti, b��iau labai d�kingas u? pagalb�. Ir manau tai praverstu ne man vienam:) Kol kas tiek:) |
Exceptio |
parašyta 2012-03-03 13:55
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
NewGuy para?�: Sveiki, turiu kelis pra?ymus. Man reik�t� ?i� dalyk�: *Kad narys gal�t� i?ry?kinti savo tem�. Jei b�t� galima nesunkiai pasidaryti, tai kad automati?kai u? surinktus ta?kus gal�tu sau i?siry?kinti tem�. *Kelti mygtukas. Kad autoriaus temoje b�t� mygtukas kelti(automati?kai prikelt� tem�). Taip pat, jei tai nesunku, gal�t� kelti tik kas kelias valandas, arba u? surinktus ta?kus.(geriausia b�t� abu dalykai) Jei tai b�t� nesunkiai �gyvendinama, gal tokie dalykai jau yra paplatinti, b��iau labai d�kingas u? pagalb�. Ir manau tai praverstu ne man vienam:) Kol kas tiek:) Nera paplatinti, juos kuriau as pats ecolor.lt, grafi.lt ir daviau code-lt.eu svetainems. |
NewGuy |
parašyta 2012-03-03 14:00
|
Savekas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 137 Įstojo: 2011-08-19 |
Neonas para?�: NewGuy para?�: Sveiki, turiu kelis pra?ymus. Man reik�t� ?i� dalyk�: *Kad narys gal�t� i?ry?kinti savo tem�. Jei b�t� galima nesunkiai pasidaryti, tai kad automati?kai u? surinktus ta?kus gal�tu sau i?siry?kinti tem�. *Kelti mygtukas. Kad autoriaus temoje b�t� mygtukas kelti(automati?kai prikelt� tem�). Taip pat, jei tai nesunku, gal�t� kelti tik kas kelias valandas, arba u? surinktus ta?kus.(geriausia b�t� abu dalykai) Jei tai b�t� nesunkiai �gyvendinama, gal tokie dalykai jau yra paplatinti, b��iau labai d�kingas u? pagalb�. Ir manau tai praverstu ne man vienam:) Kol kas tiek:) Nera paplatinti, juos kuriau as pats ecolor.lt, grafi.lt ir daviau code-lt.eu svetainems. Galima juos kaip nors gauti? |
Exceptio |
parašyta 2012-03-03 14:36
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
Nebeturiu as pats ju nes is ubuntu i win persirasiau sistema nesenei tai tuscias sedziu |
Peršokti į forumą: |