PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18963
Šiandien: 34
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 3 Dienos
N1nt3nd 5 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Patobulinimai
 Spausdinti temą
v7 Paskutiniai komentarai problema
Getfilm
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-09 19:33
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 67
Įstojo: 2011-11-20

Sveiki gal galite padaryti kad vietoj nra nuorodu bt skaityti komentara nes dabar niekaip nesuprasi kur para?ytas komentaras naudoju weberis moda gal delto nerodo i komentarus nuorodu bet ?iaip komentarus atvaizduoja panelej tik nra funkcijos per?irti

Download source  Code
opentable(\"Paskutiniai komentarai\");
$i = 0;
$result = dbquery(
\"SELECT * FROM \".$db_prefix.\"comments LEFT JOIN \".$db_prefix.\"users
ON \".$db_prefix.\"comments.comment_name=\".$db_prefix.\"users.user_id
ORDER BY comment_datestamp DESC LIMIT 05\"
);
if (dbrows($result)) {
echo \"\n\";
while ($data = dbarray($result)) {
echo \"\n\n\n\";
$i++;
}
echo \"
\";
if ($data['user_name']) {
echo \"\".$data['user_name'].\"\";
} else {
echo $data['comment_name'];
}
$comment_message = nl2br(parseubb(parsesmileys($data['comment_message'])));
$comment_item_id = $data['comment_item_id'];
$comment_type = $data['comment_type'];
echo \"

Data: \".showdate(\"longdate\", $data['comment_datestamp']).\"

\".$comment_message.\"
\";

if ($data['comment_type'] == \"N\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"A\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"P\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"C\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"U\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else {
echo \"Nuorodos saitus nra.\";
}

echo \"
\n\";
} else {
echo \"

Komentar nra.

\n\";
}
closetable();



A? vytiokas , kitaip Vytautas , pradjau domtis php kalba ir jos pradmenu mokintis
 
PM
Wyciokazz
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-09 20:50
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

nera nuorodos nes nera jam nurodyta tipo komentaru turi susirasti weberio modo tipa ir pakeisti y elseif comment type weberiotipas
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Getfilm
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-09 20:58
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 67
Įstojo: 2011-11-20

else if ($data['comment_type'] == "U") {
echo "?irti komentar
";
}

kaip suprantu man dar viena tokia eilute riekia sukurti tik su weberio modo tipu ? kur ta tipa rasti kaip jis turt bti pasivadines ? ar j reikia ie?koti per phpmyadmin ar per koki nors fail i? jo kurto modulio ?
A? vytiokas , kitaip Vytautas , pradjau domtis php kalba ir jos pradmenu mokintis
 
PM
Wyciokazz
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-09 21:20
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

kur komentaru rasymas idetas ten turi buti nurodytas tipas funkcijos ieskok showcomment ar showcomments ir ten nusirodo tipas.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Getfilm
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-09 21:49
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 67
Įstojo: 2011-11-20

Download source  Code
opentable(\"Paskutiniai komentarai\");
$i = 0;
$result = dbquery(
\"SELECT * FROM \".$db_prefix.\"comments LEFT JOIN \".$db_prefix.\"users
ON \".$db_prefix.\"comments.comment_name=\".$db_prefix.\"users.user_id
ORDER BY comment_datestamp DESC LIMIT 05\"
);
if (dbrows($result)) {
echo \"\n\";
while ($data = dbarray($result)) {
echo \"\n\n\n\";
$i++;
}
echo \"
\";
if ($data['user_name']) {
echo \"\".$data['user_name'].\"\";
} else {
echo $data['comment_name'];
}
$comment_message = nl2br(parseubb(parsesmileys($data['comment_message'])));
$comment_item_id = $data['comment_item_id'];
$comment_type = $data['comment_type'];
echo \"

Data: \".showdate(\"longdate\", $data['comment_datestamp']).\"

\".$comment_message.\"
\";

if ($data['comment_type'] == \"N\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"A\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"P\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"F\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"C\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"U\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else {
echo \"Nuorodos saitus nra.\";
}

echo \"
\n\";
} else {
echo \"

Komentar nra.

\n\";
}
closetable();




?tai tokia gavos kaip paspaud?iu ?irti komentara

i?meta taip
Download source  Code
http://getfilm.eu/filmai.php?filmas_id=


o ne tiesiai i komentara k blogai padariau ??
A? vytiokas , kitaip Vytautas , pradjau domtis php kalba ir jos pradmenu mokintis
 
PM
Wyciokazz
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-09 22:27
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

iks kur jam zinoti kas tas filmai_id gi yra nurodytas comment_item_id
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Getfilm
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-09 22:36
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 67
Įstojo: 2011-11-20

Dkuj padariau gal kam prireikes tai pra?om turkites kad nereiktu patiems varkti :)

Download source  Code
opentable(\"Paskutiniai komentarai\");
$i = 0;
$result = dbquery(
\"SELECT * FROM \".$db_prefix.\"comments LEFT JOIN \".$db_prefix.\"users
ON \".$db_prefix.\"comments.comment_name=\".$db_prefix.\"users.user_id
ORDER BY comment_datestamp DESC LIMIT 05\"
);
if (dbrows($result)) {
echo \"\n\";
while ($data = dbarray($result)) {
echo \"\n\n\n\";
$i++;
}
echo \"
\";
if ($data['user_name']) {
echo \"\".$data['user_name'].\"\";
} else {
echo $data['comment_name'];
}
$comment_message = nl2br(parseubb(parsesmileys($data['comment_message'])));
$comment_item_id = $data['comment_item_id'];
$comment_type = $data['comment_type'];
echo \"

Data: \".showdate(\"longdate\", $data['comment_datestamp']).\"

\".$comment_message.\"
\";

if ($data['comment_type'] == \"N\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"A\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"P\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"F\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"C\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else if ($data['comment_type'] == \"U\") {
echo \"?irti komentar
\";
}
else {
echo \"Nuorodos saitus nra.\";
}

echo \"
\n\";
} else {
echo \"

Komentar nra.

\n\";
}
closetable();



Redagavo Getfilm 2012-05-09 22:50
A? vytiokas , kitaip Vytautas , pradjau domtis php kalba ir jos pradmenu mokintis
 
PM
Peršokti į forumą: