PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 28708
Šiandien: 9
Prisijungę nariai
» Svečių: 20
» Narių: 0

» Viso narių: 10,232
» Naujausias: EdvinasG1337

Prisijungimų istorija:
tabux 4 Dienos
EdvinasG1337nepamenu
rolandas94nepamenu
Zbigniew@nepamenu
Edis2nepamenu
klubogerbejasnepamenu
Miskinisnepamenu
mast3rnepamenu
N1nt3ndnepamenu
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
88% [7 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
13% [1 Balsas]

Balsai: 8
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Patobulinimai
 Spausdinti temą
v7 Reikalinga pagalba su web menu.
Snekutis
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-10-13 10:39
Savekas

Reputacija: 0

Įstojo: 2010-05-02

Sveiki. Man reikia pagalbos su web menu kurio man niekaip nei?eina pritaikyt dabartiniam dizainui. A? nor��iau, kad tas menu b�t� poantra?t�je, pavyzd?iui kaip �ia Namai Paie?ka Forumas tai a? noriu pasidaryti pas save, kaip ir koduk� turiu visk� tik reik�t� man pritaikyt gal kas gal�t� pad�ti ?io klausim� ir �terpti man t� koduk�?

PM
Bamas
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-10-13 10:53
Vartotojo avataras

Draugas

Įstojo: 2009-06-18

O tai kas tau paciam trugdo paziuireti i originalias php-f themas ir bandyti prisitaikyti savo temai?Kam dar uzdavinejat tokius klausimus? Geriau iskart uzsakykit hostinga cia suklurkit tema su ftp, directadmin prisijungimo duomenim surasykit sarasa kokiu modifikaciju reikia ir zmones cia neturedami ka veikt sukurs.Jums beliksprisijungti prie puslapio ir rasyti blevizgas.Savu ranku nebeturit, ir nieko ismokti nebandot ir liksit tokie gal galit, sumokesiu...
Redagavo Bamas 2011-10-13 10:54
www.topfilmai.lt

PM
Snekutis
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-10-13 11:10
Savekas

O tu matau tik pa?nek�t ir moki. A? esu toks ?mogus jeigu man nesigauna a? kreipiuosi ten kur tikiuosi gauti reikiamos informacijos arba pagalbos, bet va tokie protinguoliai ir php skilai vadinami nesugeba pad�t paai?kint kaip k� daryt nors temos apra?yme ai?kiai para?yta jog reikia pagalbos, o ne kritikos ar dar tai kokio velnio. A? nesenai dariau band?iau pasidaryti su mygtukais tai man mygtukai gavosi vir? headerio ir navigacija eilute gavosi, ir dar vienas dalykas, kaip a? tau i?moksiu jeigu neturiu u? ko u?sikabint ir ne?inau kaip daryt? Nu kr� tyngiu a? �ia chatinti nes a? pra?iau pagalbos o ne skilu kritikos, kurie viska moka ir tik pa?nek�t moka o pad�t n� velnio.

PM
Wyciokazz
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-10-13 11:58
Vartotojo avataras

Administratorius

Reputacija: 1

Įstojo: 2008-02-27

Paieska bandei naudot buvo tokia tema ir buvo jau atsakyta.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]

PM
Bamas
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-10-13 12:07
Vartotojo avataras

Draugas

Įstojo: 2009-06-18

Cai tau ne kalbiuklo reikia, o pasireiskia tingumo paziuris.Kam man ieksoti info jei kazkas atras uz tave.pora raktini uzodziu i google ir randi ko reikia. http://www.phpfus...?dl_id=170 google translate gal sugebesi pasinaudoti.
www.topfilmai.lt

PM
Snekutis
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-10-13 22:14
Savekas

Va b�tent, kad a? t� tema jau ?i�r�jau esu parsisiunt�s, ten t� nuorodos fail�, band?iau pritaikyt, bet ?? gavosi, paskui band?iau pritaikyti i? kito dizaino mygtukus ir pat� kod� kur yra theme.php ten tuos mygtukus bu�iau pasikeit�s jei b�t� i?�j�, bet kaip min�jau jau vir?uje man vir? headerio gavosi mygtukai, ir nuorodos gavosi kair�je stulpelio tvarka dar su ta?kukais, nu kr� a? band?iau k� mok�jau k� sugeb�jau k� band?iau suvokt i?m�ginau visk�, a? dar kart� kartoju jog a? m�gstu daryti pats viskas nes man patinka tai daryti, bet jeigu a? matau, kad man nesigauna arba tiesiog jau ?inau, kad nesigaus tai a? ir kreipiosi pagalbos � tuos ?mones kurie supranta ir gali pad�t, be jokios kritikos ar tiesiog stumimu ir kit� variant�, tod�l a? nusprend?iau papra?yti pagalbos phpfusion supporte, bet k� jus galvojat, a? jos nesulaukiau.. Nu �ia to ir reik�jo tik�tis, bet nieko kaip nors per k� nors i? ko nors gal sulauksiu.

PM
klimiux
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-10-14 10:25
Naujokas

Įstojo: 2009-12-01

Parasyk man ryt i skype apie pietus, nes db i darba leksiu, na ir paziuresim gal iseis tau padet. Mano skype: klimiux

PM
Snekutis
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-03 16:41
Savekas

Nu pagelb�kit kas nors, bent, kad kaip ant orginaliu temu b�t� namai forumas ir pn. Labai reikia..

PM
Peršokti į forumą: