Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Patobulinimai
v7 Reikalinga pagalba su web menu.
|
|
Snekutis |
parašyta 2011-10-13 10:39
|
Savekas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 224 Įstojo: 2010-05-02 |
Sveiki. Man reikia pagalbos su web menu kurio man niekaip nei?eina pritaikyt dabartiniam dizainui. A? nor��iau, kad tas menu b�t� poantra?t�je, pavyzd?iui kaip �ia Namai Paie?ka Forumas tai a? noriu pasidaryti pas save, kaip ir koduk� turiu visk� tik reik�t� man pritaikyt gal kas gal�t� pad�ti ?io klausim� ir �terpti man t� koduk�? |
Bamas |
parašyta 2011-10-13 10:53
|
![]() Draugas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 492 Įstojo: 2009-06-18 |
O tai kas tau paciam trugdo paziuireti i originalias php-f themas ir bandyti prisitaikyti savo temai?Kam dar uzdavinejat tokius klausimus? Geriau iskart uzsakykit hostinga cia suklurkit tema su ftp, directadmin prisijungimo duomenim surasykit sarasa kokiu modifikaciju reikia ir zmones cia neturedami ka veikt sukurs.Jums beliksprisijungti prie puslapio ir rasyti blevizgas.Savu ranku nebeturit, ir nieko ismokti nebandot ir liksit tokie gal galit, sumokesiu...
Redagavo Bamas 2011-10-13 10:54 www.topfilmai.lt |
Snekutis |
parašyta 2011-10-13 11:10
|
O tu matau tik pa?nek�t ir moki. A? esu toks ?mogus jeigu man nesigauna a? kreipiuosi ten kur tikiuosi gauti reikiamos informacijos arba pagalbos, bet va tokie protinguoliai ir php skilai vadinami nesugeba pad�t paai?kint kaip k� daryt nors temos apra?yme ai?kiai para?yta jog reikia pagalbos, o ne kritikos ar dar tai kokio velnio. A? nesenai dariau band?iau pasidaryti su mygtukais tai man mygtukai gavosi vir? headerio ir navigacija eilute gavosi, ir dar vienas dalykas, kaip a? tau i?moksiu jeigu neturiu u? ko u?sikabint ir ne?inau kaip daryt? Nu kr� tyngiu a? �ia chatinti nes a? pra?iau pagalbos o ne skilu kritikos, kurie viska moka ir tik pa?nek�t moka o pad�t n� velnio. |
Wyciokazz |
parašyta 2011-10-13 11:58
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 1 Pranešimai: 2108 Įstojo: 2008-02-27 |
Paieska bandei naudot buvo tokia tema ir buvo jau atsakyta.
Kam kurti tai kas jau sukurta. Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda. [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img] |
Bamas |
parašyta 2011-10-13 12:07
|
![]() Draugas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 492 Įstojo: 2009-06-18 |
Cai tau ne kalbiuklo reikia, o pasireiskia tingumo paziuris.Kam man ieksoti info jei kazkas atras uz tave.pora raktini uzodziu i google ir randi ko reikia. http://www.phpfus...?dl_id=170 google translate gal sugebesi pasinaudoti.
www.topfilmai.lt |
Snekutis |
parašyta 2011-10-13 22:14
|
Va b�tent, kad a? t� tema jau ?i�r�jau esu parsisiunt�s, ten t� nuorodos fail�, band?iau pritaikyt, bet ?? gavosi, paskui band?iau pritaikyti i? kito dizaino mygtukus ir pat� kod� kur yra theme.php ten tuos mygtukus bu�iau pasikeit�s jei b�t� i?�j�, bet kaip min�jau jau vir?uje man vir? headerio gavosi mygtukai, ir nuorodos gavosi kair�je stulpelio tvarka dar su ta?kukais, nu kr� a? band?iau k� mok�jau k� sugeb�jau k� band?iau suvokt i?m�ginau visk�, a? dar kart� kartoju jog a? m�gstu daryti pats viskas nes man patinka tai daryti, bet jeigu a? matau, kad man nesigauna arba tiesiog jau ?inau, kad nesigaus tai a? ir kreipiosi pagalbos � tuos ?mones kurie supranta ir gali pad�t, be jokios kritikos ar tiesiog stumimu ir kit� variant�, tod�l a? nusprend?iau papra?yti pagalbos phpfusion supporte, bet k� jus galvojat, a? jos nesulaukiau.. Nu �ia to ir reik�jo tik�tis, bet nieko kaip nors per k� nors i? ko nors gal sulauksiu. |
klimiux |
parašyta 2011-10-14 10:25
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 19 Įstojo: 2009-12-01 |
Parasyk man ryt i skype apie pietus, nes db i darba leksiu, na ir paziuresim gal iseis tau padet. Mano skype: klimiux |
Snekutis |
parašyta 2011-11-03 16:41
|
Nu pagelb�kit kas nors, bent, kad kaip ant orginaliu temu b�t� namai forumas ir pn. Labai reikia.. |
Peršokti į forumą: |