PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18898
Šiandien: 41
Prisijungę nariai
» Svečių: 2
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 1 Diena
N1nt3nd 3 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
v7 Reike Serveriu Listo
PuRaSzz
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-12-30 18:00
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 41
Įstojo: 2010-09-19

Sveiki norjau paklausti tokio dalykelio
Ar aina sukurti serverio lista kaid rodytu ar serveris online kiek jame zmoniu ir taip toliau...

Bet promblema man reiketo kaip ir kodo kaskokio nes pas mane yra html.


tai laikiu atsakymo*nezinau*
 
PM
gipsy
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-12-30 18:08
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

Staj jis tinka ir Html jaigu mokesi uzsidesi style ant jo:

http://phpfusion....belis,p679
Gryzau Valio
 
PM
Wyciokazz
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-12-30 20:26
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Jeigu yra php irasytas tada veiks bet jeigu tik apache tada tau joks server listas neveiks dar gali bandyti naudoti lgsl 3.1 ten lengvai y html gali ideti.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Peršokti į forumą: