PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 17293
Šiandien: 58
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,226
» Naujausias: Piter_NS

Prisijungimų istorija:
tabux15:27:59
Matze1987 4 Dienos
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
wertynasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Vaizdo dydis forume
Kyra
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2019-07-23 02:58
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 2
Įstojo: 2019-07-23

Sveiki! Tikiuosi galesite pagelbet siek tiek. Labai erzinantis dalykas, todel tikiuos galima ji istaisyti.
Kai bandau patalpinti paveiksliuka is nuorodos su [img][/img] kodu, man automatiskai sumazina originalo dydi. O kai paspaudi ant paveiksliuko, atsiranda naujas langas su originalu dydziu. Ar yra galimybe isjungti tokia funkcija? Ir palikti originalu paveiksliuko dydi forume? Bandziau keisti kodus per includes/bbcodes/img_bbcode_include bei jscript.js failus, taciau tik daugiau nesamoniu pridirbau.

Buciau labai dekinga, jeigu kazkas pagelbetu arba bent nukreiptu ka keisti reiketu :)


Aciu is anksto,

- K.
 
PM
MariukasR
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2019-07-27 17:12
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 435
Įstojo: 2010-11-12

Kokia php fusion versija?
moderator
 
PM
Kyra
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2019-07-28 12:53
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 2
Įstojo: 2019-07-23

8 versija
 
PM
tabux
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2019-08-16 09:08
Vartotojo avataras

S.Administratorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 1009
Įstojo: 2008-10-16

jei paliksi originalu dydi tai ikelus labai dideli img neberasi tinklalapio kraštų bus išdraikytas.
 
PM
Peršokti į forumą: