Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Pageidaujami infusionai, panelės, modifikacijos.
Puslapis 2 iš 2: 12
|
Reikia pagalbos!!!!
|
|
MySQL Robotukas |
parašyta 2010-02-05 11:47
|
![]() Draugas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 471 Įstojo: 2007-08-06 |
programuotojas neturi moketi visas kalbas, jis privalo moket programuot nepriklausomai nuo kalbos!!! ar tai PHP, C++/C/C#, Perl, JS/Java, Delphi, ar koks nors Python, arba nesuprantomas Ruby... arba nezinomas LISP ir t.t. nes tu kalbu LABAI daug.... programuotojas privalo moket: 1. strukturini progr. 2. objektini progr. 3. DB 4. xz o as moku: 1. pist prota 2. ir man uztenka :D __________ o norint pakurt one.lt reikia zinoti ka tau reikia pakurt (t.y. sumoduliot) o paskui priklausomai nuo kriteriju pasirinkt tinkamiausia kalba su kuria tu galesi visa ta slamsta padaryti. va n x Redagavo MySQL Robotukas 2010-02-05 11:53 # I`m a MAN !!! # NIRVANA SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip FROM fusion_users GROUP BY user_ip |
Exceptio |
parašyta 2010-02-05 12:33
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
Na taip bet tiesiog manau programuotojas tur�tu mok�ti tai kuriuo keliu jis ir eina, pvz tinklalapi� kur�jas ar ten ?eip �vairiu programu kur�jas ar pan. ?inoma b�na atveju kai jas reikia sujungti su SQLite ar MySQL'u tad manau nepamai?ys tos ?inios. I?vada tokia, kuo daugiau mok�si tuo pa�iam lengviau ir papras�iau bus, kaip kad robotukas sak� kam i?radyn�t dvirati kai jis jau yra i?rastas. Juolab jei dar geb�tume ra?yt tikrai ?var� ir veiksminga koda tada visai pasaka b�tu. :) |
Wyciokazz |
parašyta 2010-02-05 12:33
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 1 Pranešimai: 2108 Įstojo: 2008-02-27 |
Mes sakome tai ka naudoja one.lt kadangi juos naudoja javascript html css del php nezinau
Redagavo Wyciokazz 2010-02-05 12:35 Kam kurti tai kas jau sukurta. Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda. [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img] |
MySQL Robotukas |
parašyta 2010-02-05 12:53
|
cia tik tu sakai... nieks nieko nesake tokio... o tesiog pradejo kist nesamoningus zodzius PHP, css, html, JS ir t.t. # I`m a MAN !!! # NIRVANA SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip FROM fusion_users GROUP BY user_ip |
Wyciokazz |
parašyta 2010-02-05 13:34
|
![]() Administratorius ![]() Reputacija: 1 Pranešimai: 2108 Įstojo: 2008-02-27 |
Eik issimiegok ir tada rasinek nes ka tu cia rasai tai nesamones kalbi.
Kam kurti tai kas jau sukurta. Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda. [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img] |
tabux |
parašyta 2010-02-05 13:38
|
![]() S.Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 1009 Įstojo: 2008-10-16 |
Wyciokazz para?�: Eik issimiegok ir tada rasinek nes ka tu cia rasai tai nesamones kalbi. ereliukas su zhvirblio plunksnom... |
MySQL Robotukas |
parašyta 2010-02-05 13:46
|
Wyciokazz para?�: Eik issimiegok ir tada rasinek nes ka tu cia rasai tai nesamones kalbi. as ir taip miegojau iki 13 val... atsibodo!!! *bad* paskaityk... mantasas para?�: Ar �manoma sukurti tok� tinklalap�, kaip one.lt nemokamai? Ar yra tokia galimyb�? Skype: mantasas117 A�i� u? atsakymus luksiux232 para?�: i? tikr�j� tai tikrai �manoma. mantasas para?�: o gal�tum jeigu ?inai kaip parasyt � skype? Wyciokazz para?�: :D kol tu padarysi spesi ir prazilt ismok php tada javascript tada pradek kurti. zDon para?�: tada C++ dar tegul pasimoko, CSS, HTML bi?kut�, ir perl dar nepro?al. Wyciokazz para?�: Pradziai uztektu javascript php html ir css tie perl ir c++ nelabai ant svetainiu reikalingi bet nemaisytu jeigu ismoktu. ir kur cia zodziai "Mes sakome tai ka naudoja one.lt"? nera, nes jus saket ko jiam reikia kad parasyti panasu dalyka i one.lt tai kaip matau laikas tau miegot!!! # I`m a MAN !!! # NIRVANA SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip FROM fusion_users GROUP BY user_ip |
Wyciokazz |
parašyta 2010-02-05 14:24
|
nu tai nesikabinek.
Kam kurti tai kas jau sukurta. Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda. [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img] |
mindaugaz3 |
parašyta 2010-02-05 20:31
|
![]() Savekas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 200 Įstojo: 2007-01-12 |
MySQL Robotukas para?�: valio gera diskusijos tema!!!! o as jau galvojau nesurasiu :( :D :D juokinga !!! :D nuo kada Perl ir C++ tapo zemo lygio progr. kalbos? Nuo tada kai atsirado Ruby, ?iuo metu ?i� kalb� ir bandau perprasti, patiko po pirmo pabandymo ka?k� padaryti, nuo tada ir mokausi. ?eip man C++ ir Perl jau yra kaip sakant atsilikusios, dar kokiais 2002-2004 dirbau su jais, o poto ka?kaip ir "nusibodo" nes tas pats per t� pat� buvo. Ne?inau, kiekvieno nuomon� juk skiriasi, taip? Tai a? pasilieku sau mint�, kad C++ ir Perl jau i?�jo i? "mados". Ir nepykit, k� pasak� Mysql robotukas, jis irgi laisvai rei?kia savo nuomon� kaip ir a?, o jei bus �?eidin�jim�, tada jau prasid�s �sp�jim� balius. www.ltfusion.lt |
MySQL Robotukas |
parašyta 2010-02-05 21:05
|
seip C++ ir Perl netaps zemo lygio prorg. kalbomis, nors jie tau atsibos ar nepatiks :D ne pagal tuos kriterijus sprendi :D :D jeigu esi susidures su Perl, tai Ruby turi tam tikra itaka is Perl kalbos. o man Ruby nepatiko, buvau uzejas i knigyna... matau stovi knyga "Ruby on Rails". perskaiciau 3-4 lapus ir padejau i vieta :D :D paemiau MySQL :D ~ 800 lapu Redagavo MySQL Robotukas 2010-02-05 21:11 # I`m a MAN !!! # NIRVANA SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip FROM fusion_users GROUP BY user_ip |
Puslapis 2 iš 2: 12
Peršokti į forumą: |