PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18899
Šiandien: 41
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 1 Diena
N1nt3nd 3 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Spalvotas nickas .
Paranoja
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-20 14:56
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 302
Įstojo: 2007-06-12

Permeiau greit searth ir tokios temos neradau . Taigi paklausiu . Gal galtumt pasakyti kaip padaryti spalvot nicka . Na tarkim administratoriu nickai , Zali , Moderatoriu melyni , nariu kokie raudoni . Ir , kad automatiskai dasirasytu @ prie admino , ~ prie modo , prie nario tuscia . Vat tokio dalyko man reiktu . ;)
Redagavo Paranoja 2008-02-22 07:49
 
PM
snapsas
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-20 15:25
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 534
Įstojo: 2007-04-09

Download source  Code

//superadminas
if ($data['user_level'] >= 103) {
echo \"@\".$data['user_name'].\"\";
}
//adminas
elseif ($data['user_level'] == 102) {
echo \"~\".$data['user_name'].\"\";
}
//narys
elseif ($data['user_level'] == 101) {
echo \"\".$data['user_name'].\"\";
}





I'm back.
 
PM
Paranoja
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-20 20:18
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 302
Įstojo: 2007-06-12

Labai dkingas ponasai Snapsai . ;)
 
PM
DuRaCeLL
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-20 21:12
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 95
Įstojo: 2007-08-13

Demonai, kur t kod ki?ti?
 
PM
Paranoja
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-20 21:39
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 302
Įstojo: 2007-06-12

Sorry u? durn klausim , bet kaip dti tarp if } else { ? Arba kaikuriose vietose kur buna su echo tai darai tep .....kodas.....";

//superadminas
if ($data['user_level'] >= 103) {
echo "@".$data['user_name']."";
}
//adminas
elseif ($data['user_level'] == 102) {
echo "~".$data['user_name']."";
}
//narys
elseif ($data['user_level'] == 101) {
echo "".$data['user_name']."";
}

echo " toliau kodas .........

Ir buna , kad nevisur rodo ta nicka , arba rodo normalei arba jo i?vis nerodo . :|




EDIT:


snapsas para?:
Download source  Code

//superadminas
if ($data['user_level'] >= 103) {
echo \"@\".$data['user_name'].\"\";
}
//adminas
elseif ($data['user_level'] == 102) {
echo \"~\".$data['user_name'].\"\";
}
//narys
elseif ($data['user_level'] == 101) {
echo \"\".$data['user_name'].\"\";
}






Klaidel nedidel , bet dl jos kaikuriems i? js gali bti nespalvotas nickas dl > < ant kaikuriu tem jis tiesiok nefunkcionuoja .

Taigi ra?om taip:

Download source  Code

//superadminas
if ($data['user_level'] >= 103) {
echo \".@\".$data['user_name'].\"\";
}
//adminas
elseif ($data['user_level'] == 102) {
echo \".~\".$data['user_name'].\"\";
}
//narys
elseif ($data['user_level'] == 101) {
echo \".\".$data['user_name'].\"\";
}





Kur pa?ymjau ta?ka( . ) raudonai pakeiskite >

Viskas . ! sekms naudojant . ;)
Redagavo Paranoja 2008-01-21 09:08
 
PM
snapsas
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-21 17:05
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 534
Įstojo: 2007-04-09

nesupratau klausimo :O
I'm back.
 
PM
Paranoja
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-21 17:07
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 302
Įstojo: 2007-06-12

Nu ?d? para?ysiu paprastai , kaip t sh iki?ti tarp if } else { nes kai idedi nefunkcionuoja , nors erroru nemeta .
 
PM
snapsas
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-21 17:09
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 534
Įstojo: 2007-04-09

Download source  Code
if ($data['user_level'] == 103) {
echo \"@\".$data['user_name'].\"\";
} elseif ($data['user_level'] == 102) {
echo \"~\".$data['user_name'].\"\";
} else {
echo \"\".$data['user_name'].\"\";
}



I'm back.
 
PM
Paranoja
#9 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-21 17:10
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 302
Įstojo: 2007-06-12

dar ikisk ir 100 lvl please ;) nes su if } else { nekaip man
Redagavo Paranoja 2008-01-21 17:11
 
PM
snapsas
#10 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-21 17:14
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 534
Įstojo: 2007-04-09

Download source  Code
if ($data['user_level'] == 103) {
echo \"@\".$data['user_name'].\"\";
} elseif ($data['user_level'] == 102) {
echo \"~\".$data['user_name'].\"\";
} elseif ($data['user_level'] == 100) {
echo \"^\".$data['user_name'].\"\";
}
else {
echo \"\".$data['user_name'].\"\";
}



Redagavo snapsas 2008-01-21 17:15
I'm back.
 
PM
Paranoja
#11 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-21 17:40
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 302
Įstojo: 2007-06-12

Vistiek man nelabai gaunasi jo iki?t i comments_include.php :o
 
PM
MAnjack
#12 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-22 12:46
Vartotojo avataras

Puikusis



Reputacija: 0

Pranešimai: 1111
Įstojo: 2007-01-04

Gali ir maincore.php sidt, tik reikia geraoj vietoj dt.
 
PM
Lasinys
#13 Spausdinti pranešimą
parašyta 2009-12-29 12:13
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 8
Įstojo: 2009-06-13

Download source  GeSHi: PHP
  1. [geshi=css][geshi=mysql][geshi=css]<div class='code_bbcode'><div class='tbl-border tbl2' style='width:400px'><a href='../includes/bbcodes/code_bbcode_save.php?thread_id=2089&post_id=36201&code_id=0'><img src='../includes/bbcodes/images/code_save.png' alt='Download source' title='Download source' style='border:none' /></a>&nbsp;&nbsp;<strong>Code</strong></div><div class='tbl-border tbl1' style='width:400px;white-space:nowrap;overflow:auto'><code style='white-space:nowrap'><div class='code_bbcode'><div class='tbl-border tbl2' style='width:400px'><a href='../includes/bbcodes/code_bbcode_save.php?thread_id=2089&post_id=36201&code_id=1'><img src='../includes/bbcodes/images/code_save.png' alt='Download source' title='Download source' style='border:none' /></a>&nbsp;&nbsp;<strong>Code</strong></div><div class='tbl-border tbl1' style='width:400px;white-space:nowrap;overflow:auto'><code style='white-space:nowrap'><div class='code_bbcode'><div class='tbl-border tbl2' style='width:400px'><a href='../includes/bbcodes/code_bbcode_save.php?thread_id=2089&post_id=36201&code_id=2'><img src='../includes/bbcodes/images/code_save.png' alt='Download source' title='Download source' style='border:none' /></a>&nbsp;&nbsp;<strong>Code</strong></div><div class='tbl-border tbl1' style='width:400px;white-space:nowrap;overflow:auto'><code style='white-space:nowrap'><div class='code_bbcode'><div class='tbl-border tbl2' style='width:400px'><a href='../includes/bbcodes/code_bbcode_save.php?thread_id=2089&post_id=36201&code_id=3'><img src='../includes/bbcodes/images/code_save.png' alt='Download source' title='Download source' style='border:none' /></a>&nbsp;&nbsp;<strong>Code</strong></div><div class='tbl-border tbl1' style='width:400px;white-space:nowrap;overflow:auto'><code style='white-space:nowrap'><div class='code_bbcode'><div class='tbl-border tbl2' style='width:400px'><a href='../includes/bbcodes/code_bbcode_save.php?thread_id=2089&post_id=36201&code_id=4'><img src='../includes/bbcodes/images/code_save.png' alt='Download source' title='Download source' style='border:none' /></a>&nbsp;&nbsp;<strong>Code</strong></div><div class='tbl-border tbl1' style='width:400px;white-space:nowrap;overflow:auto'><code style='white-space:nowrap'>[quote]<div class='code_bbcode'><div class='tbl-border tbl2' style='width:400px'><a href='../includes/bbcodes/code_bbcode_save.php?thread_id=2089&post_id=36201&code_id=5'><img src='../includes/bbcodes/images/code_save.png' alt='Download source' title='Download source' style='border:none' /></a>&nbsp;&nbsp;<strong>Code</strong></div><div class='tbl-border tbl1' style='width:400px;white-space:nowrap;overflow:auto'><code style='white-space:nowrap'><div class='code_bbcode'><div class='tbl-border tbl2' style='width:400px'><a href='../includes/bbcodes/code_bbcode_save.php?thread_id=2089&post_id=36201&code_id=6'><img src='../includes/bbcodes/images/code_save.png' alt='Download source' title='Download source' style='border:none' /></a>&nbsp;&nbsp;<strong>Code</strong></div><div class='tbl-border tbl1' style='width:400px;white-space:nowrap;overflow:auto'><code style='white-space:nowrap'>[u][/u]</code></div></div></code></div></div>[/quote]</code></div></div></code></div></div></code></div></div></code></div></div></code></div></div>
Parsed in 0.077 seconds, using GeSHi 1.0.8.10
[/geshi][/geshi][/geshi]
 
PM
Peršokti į forumą: