PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18961
Šiandien: 33
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 3 Dienos
N1nt3nd 5 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Modifikacijų, įskiepių, panelių kūrimas
 Spausdinti temą
v7 Top 15 Filmu Panele Weberiz ,minimukas filmu,serialu moduii
Domis17
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-06 19:09
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 44
Įstojo: 2010-05-07

Sveiki , pirma kart ka?kas i?jo padaryt bet ne iki galo :/ , ne?inau ,kaip sutvarkyti kad rodyt film , nes meta klaid...


raudonai pa?ymjau kur mano manymu klaida yra dl neatidarymo filmo
mlyna spalva reikia pasikeisti perfix prie? dedant savo svetain.

Download source  Code
if (!defined('IN_FUSION')) { die('Access Denied'); }
openside(\"Populiariausi 15\");
$qresult=dbquery(\"SELECT * FROM \".fusiont99pB_filmai.\" ORDER BY filmai_per DESC LIMIT 0,15\");
if(dbrows($qresult)!=0){
echo \"\";
while($data=dbarray($qresult)){
echo \"



\n\";
  }
} else {
  }
echo \"
\";
closeside();




I?vaizda :
www.part.lt/img/b5a41ceff5dcccca9461753415c1f223171.jpg

Ir klaid koki met kai ant paveiksllio paspaudi :

www.part.lt/img/0b35a5715a403860e5005c816bd7c468272.jpg
Redagavo minimukas 2012-05-06 21:40
 
PM
Getfilm
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-06 20:25
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 67
Įstojo: 2011-11-20

?irk o kaip padaryti kad u?vedus ant filmo rodyt jo info galtum pridurti tai dar :) ? o ?iaip ta raudona bandysiu pasidaryt
 
PM
Domis17
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-06 20:46
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 44
Įstojo: 2010-05-07

?inok a? ne koderis ar skripteris : D , ?alias pats dar :) nu bet pabandysiu , bet va neatidaro filmo tos bdos nemoku sutvarkyt :/
 
PM
Wyciokazz
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-06 21:15
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Kuom skiriasi koderis nuo skripterio?

Download source  Code
opentable(\"TOP 15\");
$limit = \"15\";
$result = dbquery(\"SELECT * from \".$db_prefix.\"filmai ORDER BY filmai_per DESC LIMIT 0,\".$limit.\"\");

echo\"
\";

if (dbrows($result) != 0) {

while($data = dbarray($result)) {

$itemsubject = trimlink($data['filmai_pav'], 23);

 

            $wynik = dbquery(\"SELECT SUM(rating_vote) FROM \".DB_RATINGS.\" WHERE rating_type='F' AND rating_item_id='\".$data['filmai_id'].\"'\");

                $info2 = dbresult($wynik,0);

                $num_rating = dbcount(\"(rating_vote)\", DB_RATINGS, \"rating_type='F' AND rating_item_id='\".$data['filmai_id'].\"'\");

                $wyn_rating = ($num_rating ? $info2 / $num_rating : 0);

 

    $tas = nl2br(stripslashes($data['filmai_apr']));

 
echo \"
\";

}

} else {

echo \"
Nerasta
\n\";

}

echo \"

?irjo: \".$data['filmai_per'].\"





'\".ceil($wyn_rating).\"'


?irti
\";

closetable(); 



Redagavo Wyciokazz 2012-05-06 21:17
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Domis17
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-06 21:31
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 44
Įstojo: 2010-05-07

koderis koduoja , skripteris skriptina , ?iaip abu sinonimai , nusi?nekjau nors ne tame esm. Ai wyciokai labai :-)

ia kitokios i?vaizdos jeigu kam prireiks :

Download source  Code
if (!defined('IN_FUSION')) { die('Access Denied'); }
openside(\"Populiariausia33; 15\");
$qresult=dbquery(\"SELECT * FROM \".fusiont99pB_filmai.\" ORDER BY filmai_per DESC LIMIT 0,15\");
if(dbrows($qresult)!=0){
echo \"\";
while($data=dbarray($qresult)){
echo \"



\n\";
  }
} else {
  }
echo \"
\";
closeside();



Redagavo Domis17 2012-05-06 21:32
 
PM
minimukas
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-06 21:41
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 602
Įstojo: 2009-06-11

Domis17 para?:
Sveiki , pirma kart ka?kas i?jo padaryt bet ne iki galo :/ , ne?inau ,kaip sutvarkyti kad rodyt film , nes meta klaid...


raudonai pa?ymjau kur mano manymu klaida yra dl neatidarymo filmo
mlyna spalva reikia pasikeisti perfix prie? dedant savo svetain.

Download source  Code
if (!defined('IN_FUSION')) { die('Access Denied'); }
openside(\"Populiariausi 15\");
$qresult=dbquery(\"SELECT * FROM \".fusiont99pB_filmai.\" ORDER BY filmai_per DESC LIMIT 0,15\");
if(dbrows($qresult)!=0){
echo \"\";
while($data=dbarray($qresult)){
echo \"



\n\";
  }
} else {
  }
echo \"
\";
closeside();




I?vaizda :
www.part.lt/img/b5a41ceff5dcccca9461753415c1f223171.jpg

Ir klaid koki met kai ant paveiksllio paspaudi :

www.part.lt/img/0b35a5715a403860e5005c816bd7c468272.jpg


cia klaida pas tave buvo, ne ta direktoriaj nustatei filmams ziureti :)
.INFUSIONS."filmai_panel/filmai.php?filmas_id=
keist turejua /filmai.php?filmas_id=
ligu taip ;DDD
www.nusirasinek.lt - Pratybų atsakymai
 
PM
Domis17
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-05-06 21:44
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 44
Įstojo: 2010-05-07

pamaiau jau :D

gal galit su ?ita greit padt kol nei?silakstt ?

ia pana?s filmai bet nesuprantu kodl nerodo , su perfixais viskas gerai su kodu ka?kas , bet nepagaunu ,kas blogai :

Download source  Code
opentable(\"Panaa33;ūs filmai\");
 $filmai = dbarray(dbquery(\"SELECT * FROM `\".$db_prefix.\"filmai` WHERE `filmai_id`='\".$_GET['readmore'].\"'\"));
 $kat = $filmai['filmai_kat0'];

 $filmaic = dbarray(dbquery(\"SELECT * FROM `\".$db_prefix.\"filmai_kat` WHERE `filmai_kat_id`='\".$kat.\"'\"));
 $katas = $filmaic['filmai_kat_pav'];
 
 $rodyti = \"5\";
 $simboliai = \"17\";

$sqla = dbquery(\"SELECT * FROM \".$db_prefix.\"filmai WHERE filmai_kat0='\".$kat.\"' ORDER BY    filmai_pav   LIMIT \".$rodyti.\"\");

echo\"

\";
echo\"Panašūs filmai:\";

echo\"
\";
echo\"
\";

while($data=dbarray($sqla)){
echo\"\";
echo \"\n\" ;
}
echo \"\n
\";

 echo \"


\n\";
closetable();



Redagavo Domis17 2012-05-06 21:46
 
PM
extN
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-06-19 19:33
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 144
Įstojo: 2010-04-03

www.part.lt/img/b5a41ceff5dcccca9461753415c1f223171.jpg
Imanoma, kad butu 2 stulpeliai?
Padjau? +10
 
PM
Domis17
#9 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-06-19 20:28
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 44
Įstojo: 2010-05-07

jo
 
PM
extN
#10 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-06-19 22:08
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 144
Įstojo: 2010-04-03

o kur pakeist?

Padjau? +10
 
PM
Domis17
#11 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-06-20 00:35
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 44
Įstojo: 2010-05-07

div style redaguok

nu zodziu va :

Download source  Code
if (!defined('IN_FUSION')) { die('Access Denied'); }
openside(\"Populiariausia33; 15\");
$qresult=dbquery(\"SELECT * FROM \".fusiont99pB_filmai.\" ORDER BY filmai_per DESC LIMIT 0,15\");
if(dbrows($qresult)!=0){
echo \"\";
while($data=dbarray($qresult)){
echo \"



\n\";
  }
} else {
  }
echo \"
\";
closeside();


 
PM
Peršokti į forumą: