PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 17380
Šiandien: 80
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,226
» Naujausias: Piter_NS

Prisijungimų istorija:
tabux 2 Dienos
Matze1987 5 Dienos
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
wertynasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Pristatau: Pakvietimu Sistema su Registracija
Mindzius
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 17:55
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 108
Įstojo: 2009-08-14

Pristatau Pakvietimu Sistema su Registracija buvo i?meginta ant PHP-Fusion V7.01.05 | PHP-Fusion V6.01.19 versiju. Man veikia viskas gerai.

Pakvietimu Sistema su Registracija Privalumai:
1#.U?jus nariu per jo pakvietimo nuorada jau bus gaunamas vienas ta?kas.
2#.U?siregistravus bus gaunama 5 ta?kai.
3#.Kaikurios Proxy serverius blokuos.
4#.Jei busite u?siregistraves daugiau registruotis nebus galima.

Pakvietimo nuorada atrodis taip:

http://www.Js_puslapis.LT/kvietimas.php?nario=Neaglezzz (Pavyzdys)

Na liktais viskas pasakiau,jei rasite klaid pra?au pasakykite.
Kas patiko ir kas ne.

Foto:

img684.imageshack.us/img684/1527/daugiausiaipakvietetop.png

Netinkamas paveiksliukas

Atsisisti: http://www.mediaf...ngr4chgp82
Redagavo Mindzius 2011-03-03 17:55
 
PM
Niko
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 18:02
Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 59
Įstojo: 2010-02-06

Ka?kas naujo ?aunu :))
 
PM
snes
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 18:07
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 684
Įstojo: 2009-09-24

Maladiec :) Kurk ir toliau :)
Modai.in
 
PM
tabux
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 18:18
Vartotojo avataras

S.Administratorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 1009
Įstojo: 2008-10-16

siaip nemanau kad autorius esi tu... Kazkur as jau mates sia modifikacija... Tik kad nepamenu kur..
 
PM
Mindzius
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 18:21
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 108
Įstojo: 2009-08-14

?iaip a? Autorius, kriau pats, bet pajimta dja i? senosios pakvietimu sistemos. Na netiki tai tu renkesi tikti ar ne.
Redagavo Mindzius 2011-03-03 18:23
 
PM
Exceptio
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 18:24
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 438
Įstojo: 2008-11-10

Seip saunu tik kad if($versija['0'] == 7) { visur naudoji, gal tiesiog define reikejo padaryt prefixam ir tiek butu daug greiciau ir paprasciau
 
PM
Mindzius
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 18:25
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 108
Įstojo: 2009-08-14

Na dkui,kad pasakiai visko dar nemoku, viskas po bi?ki... yra i?mokstama kita karta ?inosiu.
 
PM
Wyciokazz
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 19:51
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Idek kad butu galima pakvietima ir nuiimti jeigu jis sukciauja tarkim tai reiktu nuiimti keleta.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
snes
#9 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 20:44
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 684
Įstojo: 2009-09-24

Wyciokazz para?:
Idek kad butu galima pakvietima ir nuiimti jeigu jis sukciauja tarkim tai reiktu nuiimti keleta.

Jo gera mintis. Kad per admin panele, pasirenki ten pvz koki vartotoja kuris kviecia, parasai kiek nori nuimt tasku, ir nuima. Tada butu superinis modas :)
Modai.in
 
PM
Mindzius
#10 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 20:47
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 108
Įstojo: 2009-08-14

Na dkui,kad silot padarysiu. *wink*
 
PM
snes
#11 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-03 20:52
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 684
Įstojo: 2009-09-24

Neaglezzz para?:
Na dkui,kad silot padarysiu. *wink*

Lauksim :) Šypsosi
Modai.in
 
PM
vytiokas
#12 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 11:31
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 206
Įstojo: 2010-06-28

Delko , kaip i pridetinius puslapius rasau , sita koda

Download source  Code
$result = dbquery(\"CREATE TABLE \".DB_PREFIX.\"pakvietimu_reg (
ID INT( 5 ) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY ,
taskai INT( 15 ) UNSIGNED NOT NULL ,
pakvietimo_laikas INT( 10 ) UNSIGNED NOT NULL ,
Nario_id INT( 5 ) UNSIGNED NOT NULL ,
IP_adresas VARCHAR( 20 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_lithuanian_ci NOT NULL DEFAULT '0.0.0.0'
)\");

If ($result) {
echo \"Skmingai lentele i?saugota,galite u?daryti Pridtinius Puslapius.\";}else{
echo \"
Klaida!Kazkas sutrugd padryti DB lentele!\";}




Man ismeta

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/ladie/domains/ladie.lt/public_html/administration/custom_pages.php(71) : eval()'d code on line 12
 
PM
snes
#13 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 12:41
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 684
Įstojo: 2009-09-24

sastingas para?:
Delko , kaip i pridetinius puslapius rasau , sita koda

Download source  Code
$result = dbquery(\"CREATE TABLE \".DB_PREFIX.\"pakvietimu_reg (
ID INT( 5 ) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY ,
taskai INT( 15 ) UNSIGNED NOT NULL ,
pakvietimo_laikas INT( 10 ) UNSIGNED NOT NULL ,
Nario_id INT( 5 ) UNSIGNED NOT NULL ,
IP_adresas VARCHAR( 20 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_lithuanian_ci NOT NULL DEFAULT '0.0.0.0'
)\");

If ($result) {
echo \"Skmingai lentele i?saugota,galite u?daryti Pridtinius Puslapius.\";}else{
echo \"
Klaida!Kazkas sutrugd padryti DB lentele!\";}




Man ismeta

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/ladie/domains/ladie.lt/public_html/administration/custom_pages.php(71) : eval()'d code on line 12


Bandyk toki deti koda:
Download source  Code
$result = dbquery(\"CREATE TABLE \".DB_PREFIX.\"pakvietimu_reg (
ID INT( 5 ) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY ,
taskai INT( 15 ) UNSIGNED NOT NULL ,
pakvietimo_laikas INT( 10 ) UNSIGNED NOT NULL ,
Nario_id INT( 5 ) UNSIGNED NOT NULL ,
IP_adresas VARCHAR( 20 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_lithuanian_ci NOT NULL DEFAULT '0.0.0.0'
)\");

If ($result) {
echo \"Skmingai lentele i?saugota,galite u?daryti Pridtinius Puslapius.\";}else{
echo \"Klaida!Kazkas sutrugd padryti DB lentele!\";}




Modai.in
 
PM
vytiokas
#14 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 12:45
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 206
Įstojo: 2010-06-28

tas pats
 
PM
14mk
#15 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 13:01
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 156
Įstojo: 2009-06-11

?aunuolis, ger modai sukrei :)
http://ManoIP.TK - koks mano i?orinis IP adresas?? eFuturama.lt - ?irk futurama online
 
PM
vytiokas
#16 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 13:09
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 206
Įstojo: 2010-06-28

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/ladie/domains/ladie.lt/public_html/administration/custom_pages.php(71) : eval()'d code on line 12

....
NU pogalais kas gali buti
Redagavo vytiokas 2011-03-04 13:24
 
PM
Mindzius
#17 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 14:08
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 108
Įstojo: 2009-08-14

Megink daryti taip,atsisisk http://cojlt.neta...nstall.rar sikelk Pagrindine derektorije.

Rasyk savo puslap (Pavyzdys)

http://www.saitas.lt/install.php

Turetu pavykti.
Redagavo Mindzius 2011-03-04 14:09
 
PM
vytiokas
#18 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 14:21
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 206
Įstojo: 2010-06-28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ladie/domains/ladie.lt/public_html/kvietimas.php:1) in /home/ladie/domains/ladie.lt/public_html/maincore.php on line 230
Kvietimas nuo: , jis praa33;o jūsų užsiregistruoti.
 
PM
Wyciokazz
#19 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 16:13
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Koduote neteisingai parinkta.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Mindzius
#20 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-03-04 16:30
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 108
Įstojo: 2009-08-14

Megink atsidaryti maincore.php spausk CTRL+F ra?yk: header or script function paie?koje, viena eilute ?emyn yra kodas:
function redirect($location, $script = false) { megink ra?yti kur $script = false true gal pads.
 
PM
Peršokti į forumą: