PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 17379
Šiandien: 80
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,226
» Naujausias: Piter_NS

Prisijungimų istorija:
tabux 1 Diena
Matze1987 5 Dienos
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
wertynasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Del Automatinio Avataro.
RuP3r
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2007-10-03 16:31
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 47
Įstojo: 2007-07-24

As noriu kad jei ?mogus neu?sideda avataro kad jam u?detu automatiskai klaustuka nes pvz yra musu komanad panele tai ten rodys kad neveikia paveikslelis o as noriu kad rodytu mano sukurta avatara pvz nera avataro ir pns.
 
PM
Mantas
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2007-10-03 16:37
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 162
Įstojo: 2006-12-24

Paie?ka netingk pasinaudoti.. A? jau gal tris kartus para?iau pataisos kod.
 
PM
RuP3r
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2007-10-03 16:49
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 47
Įstojo: 2007-07-24

Radau Todel Cia Jei Dar Kam Reiks:
atsidarot viewthread.php ir kur yra:
Download source  Code
if ($data['user_avatar'] != \"\") {
echo \"'\".$locale['567'].\"'

\n\";
$height = \"185\";





Po juo ra?yk:


Download source  Code
} else {
echo \"'\".$locale['567'].\"'

\n\";



Redagavo MAnjack 2007-10-03 17:24
 
PM
EiDolOn
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-03-02 10:24
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 1
Įstojo: 2007-12-19

Man neveikia kj iterpiu viska padarau kai parodyta . Tada eini i foruma eini i tema ir ismeta erora:(
 
PM
Andrejus
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-03-02 11:23
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 701
Įstojo: 2007-05-28

NAudokis mano parasu kur yra pamokos zaliems...
[url="http://andrejus.eu"]Andrejaus tinklalapis[/url] - Naujienos apie IT, grafika bei daug kit "geek" straipsni
Dmesio!!! Kuriu modulius php-fusion, ra?ykit e-pa?t arba privai ?inut.
 
PM
coblyo
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-03-08 20:36
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 1
Įstojo: 2008-02-25

1.veikia
2.iskraipo foruma. nes po

Download source  Code
if ($data['user_avatar'] != \"\") {
echo \"'\".$locale['567'].\"'

\n\";
$height = \"185\";




dar yra ir:
Download source  Code
      } else {
         $height = \"70\";




gal kas galit padet kad neistampytu?

Redagavo coblyo 2008-03-09 11:33
 
PM
Peršokti į forumą: