PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18897
Šiandien: 41
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 1 Diena
N1nt3nd 3 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
del vieno javascripto
alojyzas
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-06 12:54
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

tai va seniau cszoneje budavo toks scriptukas paciam weo virsuj tokia linija ant jos parasyta prabasuok uz mus bent karta per diena.. man toki orejk as buvau pasidares bet kai vaziuoj isu ratuku i apacia tas scriptas virsuj lieka man rejk kad kartu vaziuotu.. gal kas visa scripta duotumet?
 
PM
fraG
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-06 17:29
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 145
Įstojo: 2007-10-28

Jo a? ir atsimenu ka?koks bdavo, bet nepamenu koks xD Man irgi reikt konors pana?aus ;]
 
PM
Sharkman
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-06 17:39
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 928
Įstojo: 2007-08-24

Ten subheader.php fail arba theme.php fail dt reikia. ;) Nesudtinga.
 
PM
snaiperis
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-06 20:07
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 83
Įstojo: 2007-10-31

tai jei gali parasyk cai kaip imest ir ka rasyt.... ;)
 
PM
fraG
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-06 20:09
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 145
Įstojo: 2007-10-28

Sharkman mes zinom, bet mum pacio skripto reikia :))
 
PM
snapsas
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-07 07:16
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 534
Įstojo: 2007-04-09

dhtmlgoodies.com ia turt bti :)
I'm back.
 
PM
snaiperis
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-07 13:09
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 83
Įstojo: 2007-10-31

O kur ten tiksliau yra gali parasyt,nes nlb randu as... :|
 
PM
snapsas
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-07 13:26
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 534
Įstojo: 2007-04-09

tooltips gal... ?iaip ten yra visoki toki labai daug, tai turt ir tas bti.
I'm back.
 
PM
snaiperis
#9 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-07 13:44
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 83
Įstojo: 2007-10-31

Jei kas tikslu gera rasit,jei nesunku prisekit busiu isanksto dekingas..... ;)
 
PM
alojyzas
#10 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-07 16:40
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

sako nesunku.. :D aisku nesunku bet kodo pacio rejk..
 
PM
SoNG
#11 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-07 18:12
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 171
Įstojo: 2007-08-08

na bet kur tavo sarmata nepagalvoji?
tau ka visi viska turi padaryt ir paduot?
na ir kas rasim tau ta skripta poto reksi kad i subheader idetume...
nezinai kas yra motina google.lt?:o
 
PM
alojyzas
#12 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-08 11:37
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

ir ka toj googlei gero parasysiu? duok scripto pavadinima susirasiu
 
PM
Sharkman
#13 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-08 13:22
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 928
Įstojo: 2007-08-24

:D Tu k galvoji mes irgi vis t script pavadinimus ?inome? Mes patys ie?kome ko mums reikia o nekuriame temos kai ko nors reikia. Jei rasiu para?ysiu.
 
PM
alojyzas
#14 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-12 09:38
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

xD ok aciu :)
 
PM
alojyzas
#15 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-12 09:52
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

wascripta radau:
Download source  Code
echo '';




bet dabar reikia lenteles kodo tipo kad butu lentele ir tekstas ant jos..
 
PM
KipshiuS
#16 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-12 11:18
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 10
Įstojo: 2007-05-17

ciiki kas pas tave ten per ilgumas kodas pilna nesamoniu.

Mano bdas dauk lengvesnis ir ai?kesnis:

?it ra?om styles.css
Download source  Code
#infobar a {
    top: 0;
    left: 0;
    display: block;
    width: 100%;
    position: fixed;
    height: 20px;
    line-height: 16px;
    font-family: Tahoma;
    font-size: 12px;
    text-decoration: none;
    color: red;
    background-color: #FFFFFF;
    border-bottom: 1px solid #6699FF;
    text-align: center;
}
#infobar a:hover {
    color: black;
}




?it ra?om themes.php
Download source  Code
echo \"\";



Paioje prad?ioje. po
$body_bg = "";

Redagavo KipshiuS 2008-01-12 11:25
 
PM
alojyzas
#17 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-12 12:10
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

rodo bet jis vaziuoja.. o man rejk kad butu lentele ir kai i apacia su ratuku varai tj ta lentele is paskos..
Redagavo alojyzas 2008-01-12 12:11
 
PM
Sharkman
#18 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-12 14:53
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 928
Įstojo: 2007-08-24

Va:
Download source  Code
echo \"\";



 
PM
alojyzas
#19 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-12 15:49
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

aj nu viskas chiki nepastebejau :** ir beje kiap padaryt kad paspaudus numestu i tam tirkra linka.. ba neisejo ir kaip padaryt kad tos lenteles sonai butu raudoni.? smiley
Redagavo alojyzas 2008-01-12 17:03
 
PM
alojyzas
#20 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-12 17:04
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

aj nu viskas chiki nepastebejau :** ir beje kiap padaryt kad paspaudus numestu i tam tirkra linka.. ba neisejo ir kaip padaryt kad tos lenteles sonai butu raudoni.? smiley
 
PM
Peršokti į forumą: