PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18963
Šiandien: 34
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 3 Dienos
N1nt3nd 5 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
del pinigu sistemos
alojyzas
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-15 13:11
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

tai vat pas mane yra 2 baneriai ir jie vienas su kitu susjunge ;/ o kur ta
koda rasyt nerandu :// stai..mano panele:
Download source  Code
include INFUSIONS.\"pinigu_468_panel/lang.php\";
opentable($lang468panel[0]);
if(dbcount(\"(*)\", \"money_banners\", \"tipas='0'\") > 0){
$sql = dbquery(\"SELECT * FROM \".$db_prefix.\"money_banners WHERE `parodymai` = `kiekis` and tipas='0'\");
while ($baneris = dbarray($sql)){
unlink(INFUSIONS.\"pinigu_sistema/banners/468x60/\".$baneris[imgas]);
dbquery(\"DELETE FROM \".$db_prefix.\"money_banners WHERE id = '\".$baneris[id].\"' and tipas='0'\");
}
$sql = dbquery(\"SELECT * FROM \".$db_prefix.\"money_banners WHERE tipas='0' LIMIT 2\");
while ($baneris = dbarray($sql)){
echo \"
\";
$result = dbquery(\"UPDATE \".$db_prefix.\"money_banners SET `parodymai` = `parodymai`+ 1 WHERE id=\".$baneris[id].\"\");
}   
}else{
echo \"
\";
}
closetable();
?>


 
PM
SilverSlash
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-15 13:12
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 160
Įstojo: 2007-08-26

Ten kur nori ir dek.
Ten kur yra image 468x60 folderio linkas ir idek :D
Redagavo SilverSlash 2008-01-15 13:21
 
PM
alojyzas
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-15 14:25
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

man sitam kode rejk iterpti br ten ne paprasta gi panele..
 
PM
Andrejus
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-15 15:39
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 701
Įstojo: 2007-05-28

include INFUSIONS."pinigu_468_panel/lang.php";
opentable($lang468panel[0]);
if(dbcount("(*)", "money_banners", "tipas='0'") > 0){
$sql = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."money_banners WHERE `parodymai` = `kiekis` and tipas='0'");
while ($baneris = dbarray($sql)){
unlink(INFUSIONS."pinigu_sistema/banners/468x60/".$baneris[imgas]);
dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."money_banners WHERE id = '".$baneris[id]."' and tipas='0'");
}
$sql = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."money_banners WHERE tipas='0' LIMIT 2");
while ($baneris = dbarray($sql)){
echo "

";
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."money_banners SET `parodymai` = `parodymai`+ 1 WHERE id=".$baneris[id]."");
}
}else{
echo "
";
}
closetable();
?>

Redagavo Andrejus 2008-01-15 15:39
[url="http://andrejus.eu"]Andrejaus tinklalapis[/url] - Naujienos apie IT, grafika bei daug kit "geek" straipsni
Dmesio!!! Kuriu modulius php-fusion, ra?ykit e-pa?t arba privai ?inut.
 
PM
alojyzas
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-15 19:29
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

visvien tarpo nepadaro
 
PM
KipshiuS
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-15 19:35
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 10
Įstojo: 2007-05-17

nes ji reikia daryk 468x60 panel
 
PM
alojyzas
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-01-16 12:51
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 127
Įstojo: 2007-06-06

kaip as padarysiu jai ta panele su mokejimais sujungta?
 
PM
Peršokti į forumą: