PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18963
Šiandien: 32
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 3 Dienos
N1nt3nd 5 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Del besikeiciancio bannerio
RuP3r
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-20 12:29
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 47
Įstojo: 2007-07-24

tai va cia tipo atrodo yra modas kad keistusi viena karta rodo toki refreshini jau kitoks tokio modo noriu o jei toks neegzistuoja tai gal pasakikit kaip padariti?
 
PM
snapsas
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-20 12:56
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 534
Įstojo: 2007-04-09

tinginys tai bbd... panelse net keli yra.
I'm back.
 
PM
RuP3r
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-20 16:38
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 47
Įstojo: 2007-07-24

pasakyk gal pavadinima nerandu.
 
PM
snapsas
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-20 16:53
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 534
Įstojo: 2007-04-09

Ne nerandi, o net neie?kojai.
I'm back.
 
PM
klaudiss
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-20 16:57
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 21
Įstojo: 2008-01-04

Download source  Code
openside(\"Atsitiktinis baneris\");
$text = array(\"
'Musis.xz.lt
\",\"
'Ekstra
\",\"
'Musis.xz.lt \");
$cc = count($text) ;
$cl = $cc-1;
$rand = rand(0,$cl);
echo\"$text[$rand]\";
closeside();





Stai
Redagavo snapsas 2008-02-20 17:01
 
PM
Toffy
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-20 17:37
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 22
Įstojo: 2007-05-23

nu juk yra skilty modifiikacijose banner_panel liktais biski pajudink sikna :|
 
PM
Mystique
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-20 19:49
Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 92
Įstojo: 2007-08-27

O kur ten parasyta kiek kartu galima butu nu ten 30000 kartu vienam ar kitam baneriuij?
 
PM
RuP3r
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-22 20:14
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 47
Įstojo: 2007-07-24

kur ?ita det?
openside("Atsitiktinis baneris");
$text = array("
'Musis.xz.lt
","
'Ekstra
","
'Musis.xz.lt ");
$cc = count($text) ;
$cl = $cc-1;
$rand = rand(0,$cl);
echo"$text[$rand]";
closeside();

 
PM
Sharkman
#9 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-22 21:06
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 928
Įstojo: 2007-08-24

panel. Dar toki klausim klausia.
 
PM
Lordcraft
#10 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-22 21:18
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 89
Įstojo: 2008-02-20

tai gal jis nori kad pas ji baner system tas refresinimas butu o ne pacios baner system jam rek.
 
PM
RuP3r
#11 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-23 12:37
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 47
Įstojo: 2007-07-24

man reikia kad kekviena karta kai refreshinu saita pasikeistu logo.
 
PM
Futures F1re
#12 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-23 12:39
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 84
Įstojo: 2008-02-21

nu tai yra banerio panele susirask modifikacijuose
 
PM
RuP3r
#13 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-02-23 12:49
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 47
Įstojo: 2007-07-24

neparink ner modifikacijose
 
PM
diadingo
#14 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-03-13 18:16
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 24
Įstojo: 2008-02-13

o gal galit pasakyt kaip ta refreshinima banneriu sujungti kartu su pinigu sistema???
 
PM
ZerrO
#15 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-20 08:16
Vartotojo avataras

Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 31
Įstojo: 2007-08-26

Yra modas, jai perki legalu reikia moketi pinigus, nulausto neapsimoka prikti. Viskas vienoje vietoje.
 
PM
Peršokti į forumą: