Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: ARCHYVAS :: 2008 metų archyvas
Kelios bedos
|
|
ErvD |
parašyta 2008-09-03 13:02
|
![]() Pradinukas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 28 Įstojo: 2008-02-16 |
Taigi turiu keleta bedu ir prasau jusiu pagalbos pagal mane bedos nedideles tie kurie labai gerai nusimano susidoros 1*(beda) taigi pirma beda yra tokia vienoj theme ant header radau user_info_panel tai nusprendziau is theme.php failo isimti user_info_panel koda ir isideti i web kai panele idejau i web pagrindinis puslapis viskas gerai buvo panele tvarkoj bet einat i admin_panel ten jau ji is tampo svetaines vaizda taigi idedu photo ir user_info_panel koda. ![]()
2*(beda) taigi turiu nario ivertinimo moda panasei kaip cia bet pas mane yra be img tai noriu paklausti gal kas turi su img kaip cia ir galetu prisekti. forume buvau rades kaip prideti imgages kad rodytu MAnjack buvo parases kad prirasyk :) ;) :D ;( ir rodis bet neparase kur prirasyti buciau labai dekingas kasprisektu. 3*(beda) taigi forume radau panele i kuria ivedus savo ar kito nario ID parodo kaip kas ji ivertino as ta panele turiu bet ji yra su klaida. stai klaida: Fatal error: Call to undefined function dbquery() in /home/username/webname./vertinimas.php on line 2 o stai ir pacios paneles kodas taigi irgi noreciau kad kas pataisytu sita klaidele. 4*(beda) pati kvailiausia taigi seniau turejiau toki adresa webo kuriame buvo dedami scriptai php java ir kiti dar lygtais svetaines savininkas snapsas gerai nebzinau jei kas zn ta adresa parasykit. nu taigi tiek bedu tikiuosi man padesit :) |
Peršokti į forumą: |