PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 17380
Šiandien: 79
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,226
» Naujausias: Piter_NS

Prisijungimų istorija:
tabux 2 Dienos
Matze1987 5 Dienos
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
wertynasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
user gold kodas
Keto
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-10-29 22:28
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 19
Įstojo: 2007-10-06

?tai user gold kodas kuris rodo kiek a? turiu aukso, o man reikia kodo, kad galiau ki?t profile ir rodytu to vartotojo auks, o ne mano.

ai
Download source  PHP
  1. <?php
  2. $userpoints=dbarray(dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."users_points WHERE owner_id='".$userdata[user_id]."'"));
  3. //display the result
  4. echo "<img src='".THEME."$userpoints[points_total]</b>";
  5. ?>
 
PM
LTU
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-10-29 23:58
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 109
Įstojo: 2007-04-11

tai cia sitas ir yra.
 
PM
Keto
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-10-30 00:02
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 19
Įstojo: 2007-10-06

jisai rodo mano paties auks visuose profiliuose nariu, o man reikia, kad rodytu to nario auks kurio profile ?iuriu
 
PM
mrZilvi
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-10-30 02:26
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 6
Įstojo: 2007-02-25

Muzonas para?:
...o man reikia, kad rodytu to nario auks kurio profile ?iuriu

v6:
Download source  PHP
  1. <?php
  2. $userpoints=dbarray(dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."users_points WHERE owner_id='$lookup'"));
  3. //display the result
  4. echo "<img src='".THEME."$userpoints[points_total]</b>";
  5. ?>
 
PM
jawa
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-10-30 10:14
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 126
Įstojo: 2007-04-24

Download source  PHP
  1. <?php
  2. <tr>
  3.   <td width='1%' class='tbl1' style='white-space:nowrap'><b>:</b></td>
  4.   <td class='tbl1'> ".getallgold($data['user_id'])." </td>
  5. </tr>
  6. ?>
 
PM
Peršokti į forumą: