PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 15173
Å iandien: 35
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,224
» Naujausias: demeex

Prisijungimų istorija:
tabux 5 Dienos
MariukasRsenokai
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
wertynasnepamenu
welniukaaznepamenu
Botasznepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-02-22 17:40
Å ypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Å ypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

2023-12-12 15:55
Mirkt

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
v6 rodo blog?  info...
DvB
#1 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2008-12-14 13:10
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 12
Įstojo: 2007-08-13

Sveiki, i?kilo rimta bëda, turiu toká skriptà, kuriame renka ?iandien ámetusá daugiausiai ta?kø ?aidëjà ir pan. Kas gal bûti, kad kaip ájungi tà panelæ rodo visai kità info, o kaip administracijoje paspaudu panelës per?iûrà rodo viskà gerai? Galvoju, kad su laikui gal kas nors blogai, tai va ta vieta su laiku:
$date = strtotime(date("Y-m-d", time()));
$snd = $date;
$ryt = $date+(60*60*24);

$data = mysql_query("SELECT * FROM `prefix_games` WHERE `ga_date` >= $snd AND `ga_date` < $ryt"merkia aká or die(mysql_error());
while ($a = mysql_fetch_array($data))
 
PM
Nepster
#2 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2008-12-14 15:18
Vartotojo avataras

S.Administratorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 670
Įstojo: 2007-01-02

Galbût tik tavo statistika ir yra ir tau administracijoje jà teisingai rodo, o kitiems ne.
 
PM
DvB
#3 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2008-12-14 20:13
Vartotojo avataras

Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 12
Įstojo: 2007-08-13

Bet semiau tei ir kitiems rodydavo, viskà nrml, tik dbr ka?ko...
 
PM
Peršokti į forumą: