PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 20236
Šiandien: 49
Prisijungę nariai
» Svečių: 2
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabuxnepamenu
N1nt3ndnepamenu
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: Tinklalapių kūrimas :: Tinklalapių kūrimas
 Spausdinti temą
prisijungime klaida su header('Location: index.php');
minimukas
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-07-21 12:38
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 602
Įstojo: 2009-06-11

Laba diena, taigi turiu pasirases toki simple prisijungimo koda ir yra viena klaidele kurios neikertu ;DD
Klaida tokia, kad man manes prisijungus nesiuncia i pagrindini puslapi ir rodo, kad
Download source  Code
header('Location: index.php');


sitoje eiluteje klaida :( gal as prazvelku dar, gla ko pats nepastebejau :(

Download source  PHP
  1. <?php
  2. if (empty($_POST) === false) {
  3.     $slapyvardis = $_POST['slapyvardis'];
  4.     $slaptazodis = $_POST['slaptazodis'];
  5.     
  6.     if (empty($slapyvardis) === true || empty($slaptazodis) === true) {
  7.         $klaida[] = 'Privalote ivesti slapyvardi ir slaptazodi!';
  8.         } else if (nario_nera($slapyvardis) === false) {
  9.             $klaida[] = 'Atsiprasome, tokio vartotojo duomenubazeje neradome. Ar tikrai uzsiregistravote?';
  10.         } else if (nario_aktivacija($slapyvardis) === false) {
  11.             $klaida[] = 'Jus nesate dar aktivave savo vartotoja!';
  12.         } else {
  13.             $prisijungimas = prisijungimas($slapyvardis, $slaptazodis);
  14.             if ($prisijungimas === false) {
  15.                 $klaida[] = 'Prisijungimo duomenys neteisingi!';
  16.             } else {
  17.                 $_SESSION['user_id'] = $prisijungimas;
  18.                 header('Location: index.php');
  19.                 exit();
  20.             }
  21.         }
  22.         
  23.         print_r($klaida);
  24. }
  25. }
  26. ?>


Susitvarkiau ;)))

Kam idomu kur klaida padariau tai buvau pamirses koda, kuris nuskaitytu visa... (surpatot, neteks visko aiskint) Kodas:
Download source  Code
ob_start();



Redagavo minimukas 2012-07-21 14:12
 
PM
Peršokti į forumą: