PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 38934
Šiandien: 17
Prisijungę nariai
» Svečių: 11
» Narių: 0

» Viso narių: 10,235
» Naujausias: ruslanas tuk

Prisijungimų istorija:
tabux05:32:32
sanpernepamenu
Zbigniew@nepamenu
CepelinasXnepamenu
VV91DDnepamenu
Minusnepamenu
priezilviciunepamenu
EdvinasG1337nepamenu
rolandas94nepamenu
Edis2nepamenu
klubogerbejasnepamenu
Miskinisnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
88% [7 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
13% [1 Balsas]

Balsai: 8
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2026-03-21 19:07

2025-07-13 17:07
svx, smagu kad dar atsiranda naujų narių Šypsosi2

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
'User_Info_panel' modifikota!
ignas2526
#21 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-28 15:43
Vartotojo avataras

Naujokas

Reputacija: 0

Įstojo: 2008-05-21

--------
P.S. patis nuripinot panele tai jai nevaidinkit :p sita panele buvo sukurta kaskur 2006 pradzioje kai sito puslapio nebuvo, sprendziant is
"Copyright Mantas & Nepster 2007"
Aisku as irgi neesu originalus kurejas sitos paneles, bet as neesu toks naglas kaip tu :p

AS nekuriau nuo nulio ir turiu yrodima kad as tuo nesakiau paziurek pati pati pirma irasa mano:

Download source  Code
-------------------
Istorija:
Pradzioje tai buvo panele 'by Kaunietisss' ji buvo isbarstita po 3 folderius: 'infusions', 'images', ir 'includes'. Nebuvo sistema locale.
-------------------

-----------
supratai kad tave uzparinau, tik negali sito pripazint :p
Redagavo ignas2526 2008-05-28 15:45

PM
Sharkman
#22 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-28 15:46
Vartotojo avataras

Geradarys

Įstojo: 2007-08-24

Tai kam meluoji. Ta Kaunietissss panel i? tolo nepana?i. :D Sakyk k nori, bet ir liksi toks pat.
vakar as sukuriau tik pati pati pati pirma versija... plius tai mano pirmas infusionas kuri as kuriu tad nebukit tokie
K tai? :D
Redagavo Sharkman 2008-05-28 15:48

PM
Andrejus
#23 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-28 18:56
Vartotojo avataras

Geradarys

Įstojo: 2007-05-28

ignas2526 - uzauk, pasiemei modai.tk panele kuri buvo sukurta modai.tk copyright nuemiai ko daryti padariai negalima ir biski pakeitei... zodziu zemas lygis...
[url="http://andrejus.eu"]Andrejaus tinklalapis[/url] - Naujienos apie IT, grafika bei daug kit "geek" straipsni
Dmesio!!! Kuriu modulius php-fusion, ra?ykit e-pa?t arba privai ?inut.

PM
ignas2526
#24 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-28 19:00
Vartotojo avataras

Naujokas

andre para?:
ignas2526 - uzauk, pasiemei modai.tk panele kuri buvo sukurta modai.tk copyright nuemiai ko daryti padariai negalima ir biski pakeitei... zodziu zemas lygis...

Jau rasiau ir nerasisiu daugiau. Tai nera panele is modai.tk

P.S.
Numanau kad V1.7 versija isleisiu kitame puslapije.
Cuju puse isjusu nenori suprast vieno paprasto daliko:
1. Panele as nesiunciau is modai.tk
2. JI NETOKIA PATI KAIP ANT MODAI.TK
3. I ja as idejau darbo, as pripazistu kad as pajemiau svetimo zmogaus darba ir pradejau ji tobulint.
4. Zenkla "" veliau as pasalinsiu, bet numanau kad sitas puslapis jau neisvis tos versijos nes man uzkniso jusu poziuris i mano darba:@.
Redagavo ignas2526 2008-05-28 19:35

PM
bronka
#25 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-28 20:55
Vartotojo avataras

Savekas

ignas2526 para?:
andre para?:

Jau rasiau ir nerasisiu daugiau. Tai nera panele is modai.tk

P.S.
Numanau kad V1.7 versija isleisiu kitame puslapije.
Cuju puse isjusu nenori suprast vieno paprasto daliko:
1. Panele as nesiunciau is modai.tk
2. JI NETOKIA PATI KAIP ANT MODAI.TK
3. I ja as idejau darbo, as pripazistu kad as pajemiau svetimo zmogaus darba ir pradejau ji tobulint.
4. Zenkla "" veliau as pasalinsiu, bet numanau kad sitas puslapis jau neisvis tos versijos nes man uzkniso jusu poziuris i mano darba:@.

gerai, vnz raminkis... nieko tu cia nesukurei... sito tavo "darbo" net perkurimu pavadint negalima, nes tu cia praktiskai nieko naujo nepridejai... manau cia kiekvienas prisitaiko ta panele savo poreikiams, prisideda nauju linku, paveiksleliu ir t.t. , bet tik tu vienintelis sugalvoji ja papostint visiems ir dar naglai lot, kad tu ja kurei... :o buk savo vietoj, tevai
[img]www/mp3s.lt/images/468xgif[/img]

PM
ignas2526
#26 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-28 22:36
Vartotojo avataras

Naujokas

as ir nesakiau kad as ja kuriau bet patobulinau as ja netaip jau ir blogai...

Viskas prasidejo nuo to kad kai as isleidau pirma versija as labai skubejau ir tik parasiau kad as isleidau... ir linka i parsisiuntima.
Kiek dar laiko jus ketintate ta pati sakit apie tai kad as nekuriau panele?
Del to kad as nespejau pati pirma karta viska daba visi kaip pakvaise spamina mane apie tai kad as ja nepadariau.
Greitai as sita posta ismesiu, nes jau ce nepadarisiu gera reputacija :|. Kai baigsiu isvertima i anglu ismesiu sita posta ir idesiu anglu puslapyje. Ir gal po menesio jus suprasit kad as labai labai daug patobulinau :p tik jau as ce nedesiu.
Redagavo ignas2526 2008-05-28 23:06

PM
Andrejus
#27 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-29 05:51
Vartotojo avataras

Geradarys

MAn jau default user_info_panel negu tavo :D
[url="http://andrejus.eu"]Andrejaus tinklalapis[/url] - Naujienos apie IT, grafika bei daug kit "geek" straipsni

PM
MySQL Robotukas
#28 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-29 12:29
Vartotojo avataras

Draugas

Įstojo: 2007-08-06

ignas2526 para?:
as ir nesakiau kad as ja kuriau bet patobulinau as ja netaip jau ir blogai...

Viskas prasidejo nuo to kad kai as isleidau pirma versija as labai skubejau ir tik parasiau kad as isleidau... ir linka i parsisiuntima.
Kiek dar laiko jus ketintate ta pati sakit apie tai kad as nekuriau panele?
Del to kad as nespejau pati pirma karta viska daba visi kaip pakvaise spamina mane apie tai kad as ja nepadariau.
Greitai as sita posta ismesiu, nes jau ce nepadarisiu gera reputacija :|. Kai baigsiu isvertima i anglu ismesiu sita posta ir idesiu anglu puslapyje. Ir gal po menesio jus suprasit kad as labai labai daug patobulinau :p tik jau as ce nedesiu.

isgirdo dievas mano balsa ir tu nedesi cia savo patobulinta panele... sita norejai isgirsti? :|
# I`m a MAN !!!
# NIRVANA

SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip
FROM fusion_users
GROUP BY user_ip

PM
Andrejus
#29 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-30 07:35
Vartotojo avataras

Geradarys

Pats lopas ir esi... I koki dejai? php-fusion.co.uk? Tai jie nezino is kur kopinai,o tu dar cia idejai kur 100% kopija...

PM
Nepster
#30 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-30 08:44
Vartotojo avataras

S.Administratorius

Įstojo: 2007-01-02

ignas2526 para?:
--------
P.S. patis nuripinot panele tai jai nevaidinkit :p sita panele buvo sukurta kaskur 2006 pradzioje kai sito puslapio nebuvo, sprendziant is
"Copyright Mantas & Nepster 2007"
Aisku as irgi neesu originalus kurejas sitos paneles, bet as neesu toks naglas kaip tu :p

Ta panele buvo tikrai kurta mano pacio ir manto, tik atsirado daug tokiu kaip tu kurie "perdirbinejo" savaip, o tai buvo tik savos reklamos isidejimas.
locale idejimas tai jau nera perdirbimas visiskas, as nedejau locale vien delto kad panele skirta lietuvai ne uzsieniui.
O cia "nagliausias" tu, atejes pagalbos pradedi issidirbinet is autoriu. Man idomiausia kaip tu toks durnelis kuris cia uzsiregistraves pries biski daugiau nei savaite gali sprest kad sis modas buvo sukurtas anksciau nei mes su mantu ikurem si saita, bei ta panele.

PM
bronka
#31 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-30 10:24
Vartotojo avataras

Savekas

ignas2526 para?:
Lopai visi :p, idejau anglu puslapije, per viena diena sulaukiau daugiau uz 100perziurejmu ir daugiau uz 20 komentaru. Nevieno lopo kai ce... tik pora komentaru apie tai kad bogai i anglu isverciau, ir tai tik del to kad nespejau.

krc lashara kai reikalas esi ir tiek... eilinis snarglys, norintis pasirodyt, nors nera ko rodyt :o
[img]www/mp3s.lt/images/468xgif[/img]

PM
MySQL Robotukas
#32 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-30 12:32
Vartotojo avataras

Draugas

ignas2526 para?:
Lopai visi :p, idejau anglu puslapije, per viena diena sulaukiau daugiau uz 100perziurejmu ir daugiau uz 20 komentaru. Nevieno lopo kai ce... tik pora komentaru apie tai kad bogai i anglu isverciau, ir tai tik del to kad nespejau.

nieko sau... gali ten ir likti! :|

http://www.phpfusion-mods.com/forum/viewthread.php?forum_id=44&thread_id=6668
Redagavo MySQL Robotukas 2008-08-10 10:27
# I`m a MAN !!!
# NIRVANA

FROM fusion_users
GROUP BY user_ip

PM
Andrejus
#33 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-05-30 12:40
Vartotojo avataras

Geradarys

Nenoriu daryt off-topic tuolabiau snd 10-tokams paskutinis skambutis,reik eit alaus gert,bet ten noob's tau komplimentus teike. Graudu man graudu daros,ne pirmas ie nepaskutinis....

PM
vladimir
#34 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-08-10 02:40
Naujokas

Įstojo: 2008-08-08

as turiu versija 2.7 :P ignas.. geras darbas ;) , Bet man visvien nerodo avataru :( visur ieskojau.. visur dariau.. vistiek nerodo.. Jeigu jus rasote koda ar t.t tai gal idesit php faila ? kad daugiau nerasytu tokiu temu pvz Nerodo avataro.. Jeigu idesit.. nebus tokiu klausimu... ir isvis jeigu sitas saitas padarytas ant PHP, tai padekit kitiems.. o ne gailekit.. sedit prie pc ir gailesit. Jeigu padesit.. tai Tema darykit "Jeigu nerodo avatara, Jums pades sitie kodai" ir viskas.. Ir sakys aciu..

PM
MySQL Robotukas
#35 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-08-10 10:29
Vartotojo avataras

Draugas

vovcikas para?:
as turiu versija 2.7 :P ignas.. geras darbas ;) , Bet man visvien nerodo avataru :( visur ieskojau.. visur dariau.. vistiek nerodo.. Jeigu jus rasote koda ar t.t tai gal idesit php faila ? kad daugiau nerasytu tokiu temu pvz Nerodo avataro.. Jeigu idesit.. nebus tokiu klausimu... ir isvis jeigu sitas saitas padarytas ant PHP, tai padekit kitiems.. o ne gailekit.. sedit prie pc ir gailesit. Jeigu padesit.. tai Tema darykit "Jeigu nerodo avatara, Jums pades sitie kodai" ir viskas.. Ir sakys aciu..

tai klausk IGNO, jo darbas jis kaltas
# I`m a MAN !!!
# NIRVANA

FROM fusion_users
GROUP BY user_ip

PM
vladimir
#36 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-08-24 15:59
Naujokas

Įstojo: 2008-08-08

bdZ para?:
vovcikas para?:

tai klausk IGNO, jo darbas jis kaltas

ai cia buvo mano klaida.. blogai padariau, db viskas ok.. jis nekaltas :) gerai padirbejo..

PM
zDon
#37 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-08-24 16:17
Vartotojo avataras

Geradarys

Įstojo: 2008-08-11

Well im not sure how to do it, im not very in php programing ;(. but its good idea Smile. if anyone can help... wan it will be wonderful!

Tas apra?ymas net ne jo ... Apra?yme nra klaid o ia paprastam post'e pylna ... Ignai slpkis geriau

P.S. Vartotojas Qwertz jam parod daug bug ... Kuri jis nepatais, taiau patais Qwertz
Redagavo zDon 2008-08-24 16:20

PM
Lyygis
#38 Spausdinti pranešimą
parašyta 2008-08-25 11:53
Naujokas

Įstojo: 2008-08-05

nu wa labai dauk irodymu kad panele ne jo taip kad cia uztenka beprasmiskai sneketi

PM
Peršokti į forumą: