PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 17732
Šiandien: 76
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,226
» Naujausias: Piter_NS

Prisijungimų istorija:
tabuxsenokai
Matze1987senokai
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
wertynasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Taisymas
 Spausdinti temą
Padekit del slideshow paneles
markaszzz
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-12-06 19:12
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 3
Įstojo: 2012-09-16

Sveiki, nesuprantu tokio dalyko vienu zodziu isikeliu slideshow panele nueinu tarkim i news.php viskas kuo puikiausiai veikia , o kai nueinu i filmai.php (filmu modas idiegtas) panele jau neveikia tuscia langa rodo tai kame problema???*nezinau*

KODAS:


if (!defined("IN_FUSION")) { die("Access Denied"); }

if (file_exists(INFUSIONS."myslide_panel_center/locale/".$settings['locale'].".php")) {
include INFUSIONS."myslide_panel_center/locale/".$settings['locale'].".php";
} else {
include INFUSIONS."myslide_panel_center/locale/English.php";
}

add_to_head("");


add_to_head(" ");


opentable($locale['slide001']);


echo "\n\n\n\n
\n";

echo"
";

echo "
";


$result=dbquery(
"SELECT * FROM ".$db_prefix."photo_albums ta ".
"JOIN ".$db_prefix."photos USING (album_id)
WHERE ".groupaccess('album_access')." ORDER BY photo_id DESC LIMIT 0,10");
if (dbrows($result)!= "0") {
while($data = dbarray($result)) {

echo " ";
echo " '".$data['photo_title']."'
"; }
echo "
";


echo "
    ";
    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 0,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 1,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 2,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 3,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 4,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 5,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 6,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 7,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 8,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";

    echo "
  • ";
    $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY photo_id DESC LIMIT 9,1");
    while($data = dbarray($result)) {

    echo " '".$data['photo_title']."'"; }
    echo"
  • ";
    } else {
    echo $locale['slide002'];
    }
    echo "
";

echo "
";
echo "
\n";
closetable();
?>
Redagavo markaszzz 2012-12-06 19:16
 
PM
Wyciokazz
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-12-06 20:27
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

jquery dubliuojasi.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
MariukasR
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-12-06 21:33
Vartotojo avataras

Moderatorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 435
Įstojo: 2010-11-12

Pasiskaityk apie jQuery no confilct ir tada persidaryk slideshow js script ;)
moderator
 
PM
markaszzz
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-12-07 16:06
Naujokas



Reputacija: 0

Pranešimai: 3
Įstojo: 2012-09-16

Dekui jum abiem susitvarkiau, dbr viskas liuks veikia :) Šypsosi.Jei kam iskiltu tokia problema .js faile keiciau $() i jQuery()
 
PM
MariukasR
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-12-07 16:17
Vartotojo avataras

Moderatorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 435
Įstojo: 2010-11-12

Na va panaudojai no conflict jQuery ir viskas veikia :)
moderator
 
PM
Peršokti į forumą: