PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 20235
Å iandien: 49
Prisijungę nariai
» Svečių: 2
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabuxnepamenu
N1nt3ndnepamenu
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Å ypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Å ypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Taisymas
 Spausdinti temą
v7 Padëkite pra?au
mindaugaz3
#1 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-16 22:19
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 200
Įstojo: 2007-01-12

Tai va, pra?au man padëti, i?kilo tokia problema, susikûriau visà header'á naujà, ir user panel.

1. Kaip padaryti, kad rodytø Sveiki, [nario nick]?
2. Kaip padaryti, kad rodytø savo para?ytus prane?imus forume?
3. Kaip padaryti, kad rodytø prane?imus ?aukykloje para?ytus?

Nuotrauka:
pramogos.gardusmaistas.lt/userpanel.jpg

Kas padës, pasidalinsiu tema ir prie jos pritaikyta nauja user panel. Demo versjà galite pamatyti èia: http://mindaugas.v4.lt

Èia labiau tokis ?iniø patikrinimas naujokams, nei kurie èia pa?engæ.
www.ltfusion.lt
 
PM
snes
#2 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 07:37
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 684
Įstojo: 2009-09-24

O tu bandei is PHPFusion.lt kurtos user info paneles kodus isimti ir ant svo paneles kaip nors pritaikyt?
 
PM
Rinas
#3 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 07:49
Administratorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 204
Įstojo: 2009-06-10

Man i?kraipo tà user info panelæ... Reiktø sutvarkyti, galëtø irgi bûti ?iniø patikrinimas naujokams :D Nar?au su Opera, o OS - Ubuntu (Linux). Ubuntu truputá kitaip tekstà rodo nei Windows. Reiktø pabandyti toje panelëje nustatyti tik vienà font-family arba padaryti, kad nuo teksto nepriklausytø headerio paveiksliukø vieta. Blogai, kad nei èia, nei tavo tinkapyje neleid?ia forume paveiksliukø prisegt...
www.cesas.lt/images/kita/mklaida.png
Redagavo Rinas 2010-04-17 07:49
 
PM
Wyciokazz
#4 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 07:53
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Download source  Code
echo \"Sveiki,\" $userdata['user_name'];




Download source  Code
number_format($user_data['user_posts'])




Download source  Code
number_format(dbcount(\"(shout_id)\", DB_SHOUTBOX, \"shout_name='\".$user_data['user_id'].\"'\"))








Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
mindaugaz3
#5 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 08:28
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 200
Įstojo: 2007-01-12

Wyciokazz para?ë:
Download source  Code
echo \"Sveiki,\" $userdata['user_name'];




Download source  Code
number_format($user_data['user_posts'])




Download source  Code
number_format(dbcount(\"(shout_id)\", DB_SHOUTBOX, \"shout_name='\".$user_data['user_id'].\"'\"))









Gerai, tarkim prad?ià turiu, viskà ra?au á theme.php failà, bet staiga i?meta klaidà undefined index user_posts, user_id, user_name. Kà daryt?

SNES, pas mane ji pilnai padaryta, juk a? èia tik pradedantiems u?duotá daviau, kad truputá pasimokintø, o a? pasi?iûrëèiau ar kas supranta ka?kiek.

Rinai, juk èia tikrai nieko sudëtingo su tuo sutvarkymu, a? pats matai nelabai matau ar pas ka?kà kitoj OS i?kraipo ar ne. Pasijungsiu servà rytoj tai pas mane ten su linux'ais, pasi?iûrësiu.
www.ltfusion.lt
 
PM
Wyciokazz
#6 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 09:40
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Download source  Code
$result = dbquery(\"SELECT * FROM \".DB_USERS.\");




Lygtai taip isspresti eina.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
mindaugaz3
#7 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 10:58
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 200
Įstojo: 2007-01-12

Wyciokazz para?ë:
Download source  Code
$result = dbquery(\"SELECT * FROM \".DB_USERS.\");




Lygtai taip isspresti eina.


Yra ?ymiai paprastesnis bûdas, o ?itas taipogi netinka, neatvaizduoja norimo turinio.
www.ltfusion.lt
 
PM
Wyciokazz
#8 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 11:09
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Nu va mysql ir nemoku as.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
mindaugaz3
#9 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 11:11
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 200
Įstojo: 2007-01-12

Nu ?eip èia ne mysql, á theme.php ra?osi gobal ir prie jo turi prisira?yti kà nori atvaizdoti. Paprasta, bet reikia atsiminti Vytautai. :)
www.ltfusion.lt
 
PM
Rinas
#10 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 12:05
Administratorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 204
Įstojo: 2009-06-10

Be to, Wyciokazz forumo ir ?aukyklos prane?imø koduose blogus kintamuosius naudojo, vietoje $user_data reikia ra?yti $userdata. Mindaugaz3, ?iaip èia visai ádomus dalykas gavosi, galëtum padaryti koká sunkesná u?daviná, truputá pa?engusiems, kad pvz a? galëèiau bandyti sugalvoti sprendimà *wink*
 
PM
Wyciokazz
#11 Spausdinti praneÅ¡imą
parašyta 2010-04-17 13:14
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Rinai taip tu teisus kadangi as naudojau tai y profile.php man buvo gerai o cia reikia rodyti kad nuskaitytu is to vartotojo kuris prisijunges, as nemoku paaiskint jam kaip paiimti duomenis is mysql nes kai irasau tai man visada atranda siaip o jeigu buna keblumu tai ieskot reikia kituose skriptuose.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
Peršokti į forumą: