PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 20235
Šiandien: 49
Prisijungę nariai
» Svečių: 3
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabuxnepamenu
N1nt3ndnepamenu
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Taisymas
 Spausdinti temą
Dizainas i?sikraipo
Logix
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 14:36
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 111
Įstojo: 2009-07-20

Sveiki, taigi ka?kodl man i?sikraipo dizainas va foto:

Netinkamas paveiksliukas



Jei reiks kokio kodo para?ykit. Nes ka?kame ia netas. Visur ?irjau lyg gerai visur..
 
PM
brendiz
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 15:28
Vartotojo avataras

Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 50
Įstojo: 2011-03-02

Skaitliuko panele persidaryk tada bus viskas gerai.
 
PM
Logix
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 15:42
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 111
Įstojo: 2009-07-20

brendiz para?:
Skaitliuko panele persidaryk tada bus viskas gerai.


Kaip a? tau j persidarysiu? Skaitliuko kodas turi bti tarp ?>
 
PM
gipsy
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 15:45
Vartotojo avataras

Moderatorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

O skaitliuka isjungus viskas nrml?
 
PM
Logix
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 15:49
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 111
Įstojo: 2009-07-20

Vovercikas para?:
O skaitliuka isjungus viskas nrml?


Taip, dabar paliksiu i?jungt nes ne vien su skaitliuku tada bus tas pats. Yra daugyb kit paneli tarp ?>
 
PM
gipsy
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 15:51
Vartotojo avataras

Moderatorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

Tai ant kokio headerio uzsidek panele ir viskas.
Arba pamegink su centrauot ta koda gal pades
bet nemanau
Redagavo gipsy 2011-11-10 15:51
 
PM
Wyciokazz
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 16:19
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

gali ir be tu ?> Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
MariukasR
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 17:44
Vartotojo avataras

Moderatorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 435
Įstojo: 2010-11-12

Wytiokazz - tipo echo tagus imest nes man tas pats :) ?
 
PM
Wyciokazz
#9 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 17:50
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

jauciu skaitliuko koda papostinkit pabandysiu parodyt.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
MariukasR
#10 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 18:14
Vartotojo avataras

Moderatorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 435
Įstojo: 2010-11-12

Download source  Code
\"Hey.lt


 
PM
Wyciokazz
#11 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 18:25
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Download source  Code
echo '\"Hey.lt';



Redagavo Wyciokazz 2011-11-10 18:26
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
MariukasR
#12 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-10 19:43
Vartotojo avataras

Moderatorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 435
Įstojo: 2010-11-12

Na eilin kart padkosiu :D DKUI :)
 
PM
Logix
#13 Spausdinti pranešimą
parašyta 2011-11-11 16:05
Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 111
Įstojo: 2009-07-20

Wyciokazz para?:
Download source  Code
echo '\"Hey.lt';




Man irgi padejo, dekui :)
 
PM
Peršokti į forumą: