PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 18901
Šiandien: 43
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,227
» Naujausias: N1nt3nd

Prisijungimų istorija:
tabux 1 Diena
N1nt3nd 3 Dienos
Matze1987nepamenu
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Reikia pagalbos!!!!
MySQL Robotukas
#21 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 11:47
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 471
Įstojo: 2007-08-06

programuotojas neturi moketi visas kalbas, jis privalo moket programuot nepriklausomai nuo kalbos!!! ar tai PHP, C++/C/C#, Perl, JS/Java, Delphi, ar koks nors Python, arba nesuprantomas Ruby... arba nezinomas LISP ir t.t. nes tu kalbu LABAI daug....

programuotojas privalo moket:

1. strukturini progr.
2. objektini progr.
3. DB
4. xz

o as moku:

1. pist prota
2. ir man uztenka :D
__________

o norint pakurt one.lt

reikia zinoti ka tau reikia pakurt (t.y. sumoduliot)

o paskui priklausomai nuo kriteriju pasirinkt tinkamiausia kalba su kuria tu galesi visa ta slamsta padaryti.

va n x
Redagavo MySQL Robotukas 2010-02-05 11:53
# I`m a MAN !!!
# NIRVANA

SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip
FROM fusion_users
GROUP BY user_ip
 
PM
Exceptio
#22 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 12:33
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 438
Įstojo: 2008-11-10

Na taip bet tiesiog manau programuotojas turtu mokti tai kuriuo keliu jis ir eina, pvz tinklalapi kurjas ar ten ?eip vairiu programu kurjas ar pan. ?inoma bna atveju kai jas reikia sujungti su SQLite ar MySQL'u tad manau nepamai?ys tos ?inios. I?vada tokia, kuo daugiau moksi tuo paiam lengviau ir paprasiau bus, kaip kad robotukas sak kam i?radynt dvirati kai jis jau yra i?rastas. Juolab jei dar gebtume ra?yt tikrai ?var ir veiksminga koda tada visai pasaka btu. :)
 
PM
Wyciokazz
#23 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 12:33
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Mes sakome tai ka naudoja one.lt kadangi juos naudoja javascript html css del php nezinau
Redagavo Wyciokazz 2010-02-05 12:35
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
MySQL Robotukas
#24 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 12:53
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 471
Įstojo: 2007-08-06

cia tik tu sakai... nieks nieko nesake tokio...

o tesiog pradejo kist nesamoningus zodzius PHP, css, html, JS ir t.t.
# I`m a MAN !!!
# NIRVANA

SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip
FROM fusion_users
GROUP BY user_ip
 
PM
Wyciokazz
#25 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 13:34
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

Eik issimiegok ir tada rasinek nes ka tu cia rasai tai nesamones kalbi.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
tabux
#26 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 13:38
Vartotojo avataras

S.Administratorius



Reputacija: 0

Pranešimai: 1009
Įstojo: 2008-10-16

Wyciokazz para?:
Eik issimiegok ir tada rasinek nes ka tu cia rasai tai nesamones kalbi.


ereliukas su zhvirblio plunksnom...
 
PM
MySQL Robotukas
#27 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 13:46
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 471
Įstojo: 2007-08-06

Wyciokazz para?:
Eik issimiegok ir tada rasinek nes ka tu cia rasai tai nesamones kalbi.


as ir taip miegojau iki 13 val... atsibodo!!! *bad*

paskaityk...

mantasas para?:
Ar manoma sukurti tok tinklalap, kaip one.lt nemokamai? Ar yra tokia galimyb?
Skype: mantasas117

Ai u? atsakymus


luksiux232 para?:
i? tikrj tai tikrai manoma.


mantasas para?:
o galtum jeigu ?inai kaip parasyt skype?


Wyciokazz para?:
:D kol tu padarysi spesi ir prazilt ismok php tada javascript tada pradek kurti.


zDon para?:
tada C++ dar tegul pasimoko, CSS, HTML bi?kut, ir perl dar nepro?al.


Wyciokazz para?:
Pradziai uztektu javascript php html ir css tie perl ir c++ nelabai ant svetainiu reikalingi bet nemaisytu jeigu ismoktu.


ir kur cia zodziai "Mes sakome tai ka naudoja one.lt"?

nera, nes jus saket ko jiam reikia kad parasyti panasu dalyka i one.lt

tai kaip matau laikas tau miegot!!!
# I`m a MAN !!!
# NIRVANA

SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip
FROM fusion_users
GROUP BY user_ip
 
PM
Wyciokazz
#28 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 14:24
Vartotojo avataras

Administratorius



Reputacija: 1

Pranešimai: 2108
Įstojo: 2008-02-27

nu tai nesikabinek.
Kam kurti tai kas jau sukurta.

Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m3hdwudgjG1rteofuo1_500.gif[/img]
 
PM
mindaugaz3
#29 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 20:31
Vartotojo avataras

Savekas



Reputacija: 0

Pranešimai: 200
Įstojo: 2007-01-12

MySQL Robotukas para?:
valio gera diskusijos tema!!!! o as jau galvojau nesurasiu :( :D :D

juokinga !!! :D nuo kada Perl ir C++ tapo zemo lygio progr. kalbos?


Nuo tada kai atsirado Ruby, ?iuo metu ?i kalb ir bandau perprasti, patiko po pirmo pabandymo ka?k padaryti, nuo tada ir mokausi. ?eip man C++ ir Perl jau yra kaip sakant atsilikusios, dar kokiais 2002-2004 dirbau su jais, o poto ka?kaip ir "nusibodo" nes tas pats per t pat buvo. Ne?inau, kiekvieno nuomon juk skiriasi, taip? Tai a? pasilieku sau mint, kad C++ ir Perl jau i?jo i? "mados". Ir nepykit, k pasak Mysql robotukas, jis irgi laisvai rei?kia savo nuomon kaip ir a?, o jei bus ?eidinjim, tada jau prasids spjim balius.
www.ltfusion.lt
 
PM
MySQL Robotukas
#30 Spausdinti pranešimą
parašyta 2010-02-05 21:05
Vartotojo avataras

Draugas



Reputacija: 0

Pranešimai: 471
Įstojo: 2007-08-06

seip C++ ir Perl netaps zemo lygio prorg. kalbomis, nors jie tau atsibos ar nepatiks :D

ne pagal tuos kriterijus sprendi :D :D

jeigu esi susidures su Perl, tai Ruby turi tam tikra itaka is Perl kalbos.

o man Ruby nepatiko, buvau uzejas i knigyna... matau stovi knyga "Ruby on Rails". perskaiciau 3-4 lapus ir padejau i vieta :D :D

paemiau MySQL :D ~ 800 lapu
Redagavo MySQL Robotukas 2010-02-05 21:11
# I`m a MAN !!!
# NIRVANA

SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip
FROM fusion_users
GROUP BY user_ip
 
PM
Peršokti į forumą: