PHP-Fusion Mods
Navigacija
Apsauga
Apsauga Neleista registracija: 17739
Šiandien: 80
Prisijungę nariai
» Svečių: 1
» Narių: 0

» Viso narių: 10,226
» Naujausias: Piter_NS

Prisijungimų istorija:
tabuxsenokai
Matze1987senokai
Piter_NSnepamenu
MariukasRnepamenu
CepelinasXnepamenu
demeexnepamenu
sanpernepamenu
DvBnepamenu
Rasmitasnepamenu
mindagasssnepamenu
kajanasnepamenu
wertynasnepamenu
Pask. modai
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Naujausi prašymai
[L] testas
Narių apklausa
Ar dar kuriate tinklalapius?

Ne
Ne
0% [0 Balsai]

Taip
Taip
100% [4 Balsai]

Naudojuosi socialiniais tinklais
Naudojuosi socialiniais tinklais
0% [0 Balsai]

Balsai: 4
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 2022-05-29 19:54
Shoutbox
You must login to post a message.

2024-03-07 22:13
Oj Tabux… apkabinčiau už tą moderatorių 😁

2024-02-22 17:40
Šypsosi2 jo buvo laikai.. Senukai jau mes. Bega laikas greiciau nei noretusi. Smagu matyti kad uzsuka seni nariai, ne as vienas Šypsosi

2024-02-20 22:18
Zodziu.. Nostalgija. Sorry Tabux uz spam’a, netelpa viskas i viena shout’a. 😁

2024-02-20 22:14
Aisku dabar tokie laikai, kai turinio valdymo sistemas valdome one-click principu. Ne kaip seniau kode ieskodavom klaidu, norint moda pasileist.. :D paciam reikdavo susidiegt viska i ftp..

2024-02-20 22:03
Sveiki kolegos 👌 kazkada rasiau greit 11 metu bet ziuriu greit 14 metu. 😄 baisuu, reik ta proga kazka sugalvot su php-f kaip jaunima itraukt.

Shoutbox Archive
Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Navigacijos panele
Altarietis
#1 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 18:41
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 38
Įstojo: 2011-05-13

Jei galit pasakykit kaip as galiu redaguoti navigacijos panele? (Ta prasme isimti straipsnius is navigacijos paneles. Ir dar cia:

img688.imageshack.us/img688/6021/30084010.png

Isimti Nuorodas ir t.t. Ar per puslapio parametrus kokius reikia redaguoti ar faila koki grynai?

ir tuo paciu jei galit pasakykit, as dbr isimeciau Shoutbox panele, ir noriu kad vadintusi saukykla, bandziau pakeisti pavadinima per dministracijos meniu-> paneles. Bet vistiek nepasikeite :D Kaip kitaip galima pakeisti?
Redagavo Altarietis 2012-03-16 18:55
 
PM
gipsy
#2 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 19:13
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

Ne ira 2 variantai.
1# tai galetu buti theme.php faile.
2# Cia gali but navigacijos ikonos atsidarik dizaina ir perziurek visus paveiksliukus.
 
PM
Adomaz
#3 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 19:23
Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 71
Įstojo: 2011-03-19

Cia theme.php failas. Pasiknaisiok jame turet rasti tuos Namai,Straipsniai.. Kai juos rasi pakeisk pavadinimus i kokius nori ir turetu buti nuorodos iki ju. Jas irasyk bet be website adreso tik pvz: /forum/index.php arba news.php.
 
PM
Altarietis
#4 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 19:46
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 38
Įstojo: 2011-05-13

O kaip sita redaguoti?

img194.imageshack.us/img194/5899/16444905.png

As kazkada mokejau, ryskinau tas visas raides ir t.t bet dbr viska uzmirsau :D

Redagavo Altarietis 2012-03-16 19:48
 
PM
gipsy
#5 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 20:07
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

style.css redaguokis ji rasi savo dizaine.
arba gali per bbcodus pariskint bet nlb atrodys
 
PM
Altarietis
#6 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 20:15
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 38
Įstojo: 2011-05-13

O neimanoma kaip nors per administracijos panele? (man reikia istrinti nuorodas naujienas kontaktus foto galerija )
 
PM
gipsy
#7 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 20:19
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

galima
sita dasimesk prie savo webo pavadinimo
Download source  Code
adresas.lt/administration/site_links.php?aid=a20816ed7a93bc5a




kitaip sakant admin panele / Sistemos valdymas /Tinklapio nuorodos
Redagavo gipsy 2012-03-16 20:20
 
PM
Altarietis
#8 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 20:23
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 38
Įstojo: 2011-05-13

ismeta tiktais mano /news.php puslapi :)

dq.
Redagavo Altarietis 2012-03-16 20:23
 
PM
gipsy
#9 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 20:24
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

tada Administracijos panel / Sistemos valdymas /Tinklapio nuorodos
Redagavo gipsy 2012-03-16 20:24
 
PM
Altarietis
#10 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 20:24
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 38
Įstojo: 2011-05-13

Kaip cia pliusiukus deti? :D
 
PM
gipsy
#11 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 20:26
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

na pamigi ant profilio ir ten tada bus ivertinimas :D
o veliau kai ivertini komentaras :D
 
PM
Altarietis
#12 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 20:31
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 38
Įstojo: 2011-05-13

Uzmeciau 10 daugiau neradau :D beje jei gali kaip galeciau Shoutbox pervadinti i Saukykla?
 
PM
gipsy
#13 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 21:00
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

Atsidarik infusions/shoutbox_panel/locale/English.php ir redaguokit

// Shoutbox
[b]$locale['SB_title'] = "Shoutbox";


i

$locale['SB_title'] = "Saukykla";
Redagavo gipsy 2012-03-16 21:04
 
PM
Altarietis
#14 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 21:20
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 38
Įstojo: 2011-05-13

Dbr dar vienas dalykas, as para?iau ten m?dg viska, bet su lietuviskom raidem, ir ten kur lietuviskos raides tai meta ne?inoma simboli, ar galima kaip nors tai sutvarkyti ar reikia tiesiok perdaryti ne lietuviskom raidemis?
 
PM
gipsy
#15 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 21:36
Vartotojo avataras

Geradarys



Reputacija: 0

Pranešimai: 585
Įstojo: 2009-10-21

UTF-8 atrodo reik pasidaryt.
Del sito daliko palauk iki rytojaus.
Koks nors kitas geras dede pades :D
nes nlb suprantu su utf8 as
 
PM
Altarietis
#16 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-16 21:45
Pradinukas



Reputacija: 0

Pranešimai: 38
Įstojo: 2011-05-13

isvis kas tas UTF-8? :D
 
PM
Adomaz
#17 Spausdinti pranešimą
parašyta 2012-03-17 06:30
Apšylantis



Reputacija: 0

Pranešimai: 71
Įstojo: 2011-03-19

Gal btu koks geras dde ir mestu ia UTF-8 ant v7.02.00?
 
PM
Peršokti į forumą: